2019. 12. 31.

A 777 rekordéve számokban

Hatalmas hálával a szívünkben zárjuk a 2019-es esztendőt, hiszen olvasóinknak köszönhetően olyan számokat értünk el ebben az évben, amikről nem is álmodtunk tavaly ilyenkor. Így az év utolsó napján jó kicsit visszatekintenünk ezekre, ami erőt ad a 2020-as folytatáshoz is, hogy megéri csinálnunk ezt a szolgálatot a 777 felületein keresztül.

Bár amikor írunk egy cikket, akkor elsősorban nem a számokért írjuk, hanem azért, hogy megosszuk veletek, milyen gondolatok vannak bennünk, mik foglalkoztatnak minket és ha már egy embert is elérünk ezzel, azt már sikerként könyveljük el. Azonban természetesen jó látni azt is, ha minél többekhez eljut az, amiről írunk. Isten kegyelme pedig hatalmas, ezt már rengetegszer megtapasztaltuk, és az idei számok is azt mutatják, hogy hasonló – vagy még nagyobb – lelkesedéssel végezzük szolgálatunkat a jövőben is a 777-nél.

Tudat alatt, de ti is figyeltetek a 7-es számra 2019-ben, ugyanis közel 7 millió alkalommal nyitottátok meg cikkeinket (egészen pontosan 6 970 000 oldalletöltésünk volt). Ebben az esztendőben 7,9 millió Google keresésben jelentünk meg és 530 000-szer kattintottatok ránk a keresőoldalról. Ezek számunkra hihetetlen számok.

2019-ben 1006 cikket publikáltunk és indulásunk óta összesen már 4100 bejegyzésünk jelent meg.

A közösségi oldalakon is egyre több ember követi már a 777 tartalmait. Facebookon már átléptük az 50 ezres küszöböt, ráadásul egy év alatt közel 23 ezerrel nőtt az oldal lájkolóinak a száma. A legnépszerűbb Facebook-bejegyzésünk idén 1 178 730 emberhez ért el.

hirdetés

Az Instagramon is szépen növekszünk, már 6500-an követik ott az oldalt.

Az is érdekes, hogy honnan olvastok bennünket. A Top7 ország között természetesen Magyarország az első, míg köszönhetően a határon túli magyar olvasóinknak a második Románia, a dobogóra pedig még Szlovákia fért fel, amely megelőzte a tavalyi rangsorhoz képest Németországot. Ezen négy ország mögött még Anglia, az Egyesült Államok és Ausztria fért be ebbe a rangsorba.

A települések között is történt változás. Budapest, Debrecen és Szeged őrzi helyét az első háromban, Miskolc viszont feljött a negyedik pozícióba a tavalyi hetedikről. Míg Pécs után még Bukarest és Brassó jutott be idén a Top7-be. Győr és Kolozsvár viszont kicsúszott onnan.

A jövő évi működésünkért indított #Tízezezrena777ért kampányunk a cikk írásának időpontjában már átlépte a 4 millió forintot, amiből sok mindent meg tudunk valósítani már terveinkből. Ezekről korábban itt írtunk.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy hatalmas kegyelem számunkra, hogy ennyi megerősítés érkezett már számunkra, amiért elsősorban Istennek vagyunk nagyon hálásak, utána pedig nektek Kedves Olvasók!

A jövő évtől ezzel a lelkesedéssel igyekszünk tovább dolgozni és így az utolsó órákban már előretekintve kívánunk mindannyiótoknak B.U.É.K.-ot! Vagyis Bízd Újra Életed Krisztusra!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás