2019. 11. 29.

Ők lesznek az Új Teremtés Konferencia előadói

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, jövő márciusban nagyszabású konferenciát rendeznek Budapesten. Az “Új Teremtés Konferencia” egyik fő mottója: “tanítvánnyá tenni és tanítványnak lenni”. Ismerjétek meg a konferencia előadóit!

Justin Rizzo

Justin a New York állambeli Buffalo városában született és nőtt fel, ahol már kiskorában kialakult nála a zene iránti szenvedély. Számos hangszeren kezdett el játszani, 12 évesen már dicsőítéseket vezetett. 5 albumot adott ki és több nagyobb projektben is felmerült a neve közreműködőként, beleértve három teljes estés musical megírását és megvalósítását. E mellett rendkívül sokat utazik, hogy dicsőítések vezetőjeként, konferenciák, egyéb események szószólójaként lépjen fel szerte a világon.

Justin jelenleg a Missouri államban, Kansas City városában található International House of Prayer (Nemzetközi Imádság Háza) főállású tagja, ahol dicsőítések vezetőjeként, dalszerzőként, zeneszerzőként, íróként tevékenykedik. Előadással és igazi „Kansas City IHoP” dicsőítéssel készülnek az Új Teremtés Konferenciára!

hirdetés
Elke Mölle

Elke Mölle az Augsburgi Imádság Házát vezető csoport tagja. Ennek alapítója Johannes Hartl, akit jól ismernek már Magyarországon is.  Elke 2010 óta teljes munkaidőben dolgozik az Imádság Házában közbenjáró misszionáriusként, a tanítványi kiképző iskola vezetőjeként, imádatvezetőként, közbenjáróként és tanárként. Szerző és népszerű előadó Németországban és külföldön. Több ízben is járt Magyarországon, Imádság Háza Konferenciákon tartott felejthetetlen előadásokat. Ég a szíve Magyarországért, álma, hogy létrejöhessen a valódi, felekezetek közötti egység, és nagyon szeretné, hogy minél több, ténylegesen 7/24 működő Imádság Háza induljon el a világon, Magyarországon is. 

Dylan Long

Zimbabweben született, Dél-Afrikában nőtt fel.  Harmadik generációs misszionárius családból származik, útravalóul gazdag spirituális örökséget kapott. Iskoláját a kaliforniai Redding városában működő Bethel egyházi iskolában végezte. Élete akkor vett éles fordulatot, amikor meghallotta Isten kérdését: “Mi fontosabb számodra? Az emberi élet vagy az emberek örök élete?”
Azóta az emberek örök életének gondolatával éli az életét és azon munkálkodik, hogy az egyházat is ezzel a gondolkodásmóddal ruházza fel. 2016-ban Reinhard Bonnke evangélista iskolájába járt Floridában. Később 2016-ban Németországba költözött, hogy a Európa felrázása érdekében egyfajta küldetési koordinátorként, egyszerre közel 10.000 embert próbáljon elérni a világ leginkább ateistának kikiáltott országaiban.
Dylan azt szeretné látni, hogy az egyház az igazság és Jézus nevében van felvértezve mindannyiunk üdvözülése érdekében!

Matthias Kaufmann

Münchenben (Németország) született. Matthias szívét az Úr mélyebben a 2013-2014. években Dél-Kelet Ázsiai missziós útja alatt érintette meg. Ezután, 2014-2016. között úgy érezte, el kell végeznie a Bethel Iskolát Reddingben (Kalifornia, USA). 2017-ben nősült, felesége Júlia, aki Japánban misszionáriusok gyermekeként nőtt fel. Közös szívügyük, hogy Európában milliók térjenek meg, és Matthias hazájában, Németországban is hatalmas szellemi megújulás legyen!

Mijo Barada

Mijo Barada Splitben (Horvátország) született 1960-ban. Agráregyetemet végzett Zágrábban és elismert szakember lett a mandarin és krumpli termesztés területén. Saját mandarin ültetvénye van, amely családja megélhetését biztosítja. 1983. óta vezet imacsoportokat és szemináriumokat a lelki megújulás
témájában, számos pappal együttműködve. A világ sok táján tartott lelkigyakorlatokat, de elsősorban a Balkán háború sújtotta területein.  2005. óta ismeri az Ágostonos Kanonokrendet. 2010-ben harmadrendi tagja lett. Az Ágostonos Kanonokrend külső kapcsolatokért felelős vezetője elvitte a pápához és bemutatta Mijo munkáját. Mijo megkapta szolgálatára a XVI. Benedek pápa áldását. 2012-ben megalapította az Ágostonos Kanonokrenddel karöltve az „Isteni szeretet misszionáriusainak” támogató egyesületét, amely a missziós munkát segíti.

Varga László

Előbb a szegedi szemináriumban, majd a budapesti Központi Szemináriumban végzett filozófiai és teológiai tanulmányokat. 1982. április 17-én szentelték pappá Tapolcán a Veszprémi főegyházmegye szolgálatára. 1982-től 1987-ig Várpalotán volt káplán, majd 1987-től 1993-ig Somogysámsonban plébános. 1993-ban az egyházmegyék átszervezésével az újonnan létrehozott Kaposvári egyházmegyébe került, és a kaposvári Szent Imre plébánia plébánosává nevezték ki. E mellett 2009-től a püspöki hivatal irodaigazgatója, valamint 2013-tól az egyházmegye általános helynöke volt. 2017. március 25-én Ferenc pápa kaposvári megyés püspökké nevezte ki, püspökszentelése május 13-án történt a kaposvári székesegyházban.

“Nagyon szeretném, ha megújulna az Egyház” – interjú Varga László kaposvári püspökkel

Orbán Béla

Orbán Béla Messiáshívő zsidó Rabbi Magyarországon. Külföldre is gyakran hívják előadóként. Budapesten működik a térség egyetlen Jesua HaMassiában hívő zsidó közössége, melynek neve és feladata: „Sófár”. Közösségük elhívása két irányú: első feladatként zsidó testvéreik között végez passzív evangelizációs munkát, melynek része az, hogy a zsidóság ismerje meg és vállalja identitását és bizonyságunk által ismerje fel annak szükségességét, hogy az ő Messiásuk, akit visszavárnak, Jesua HaMassia.

Csiszér László

Csíkszeredán született 1972. június 17-én. Nagyon szerette a hegyeket, de nemcsak a táj szépsége miatt. Itt minden az életről beszél. Már ekkor megértette, mindez azért adatott, hogy az ember boldog legyen és javára szolgáljon. Az első osztályt Csíkmenaságon járta, de másodiktól Csíkszeredára ment zeneiskolába. Isten jelenlétét már kiskorában tapasztalta.Tudta, hogy Ő vele van. Hogy fontos Neki. Szolgálni akarta Őt.
Először a papságra gondolt, de ezt nem tudta elkezdeni, ekkor nyitott a világ felé. 1995-ben Isten elvezette Rómába, egy Evangelizációs Iskolába, ahol megértette az Egyház feladatát: tanúságot tenni a meghalt, feltámadt és megdicsőült názáreti Jézus Krisztusról. Azóta ezért él. Isten a magyar népet tette a szívére. Ma Budapesten szolgál az Új Jeruzsálem közösségben.

“Csak oda tudom vezetni az embereket, ahol én is vagyok” – Csiszér László

Sebastian Bartram

Sebastian 2014 óta az Augsburgi Imádság Házának tagja. Rendezvényeken rendszeresen részt vesz imádatvezetőként, illetve együttesével dicsőítéseket vezet. Az evangélikus vallású, közgazdász diplomával rendelkező énekes, feleségével Andreaval és a csapatukkal látogatnak el az Új Teremtés Konferenciára!

A konferencia előadói, dicsőítői és szervezői várnak mindenkit szeretettel 2020. március 13-15. az Új Teremtés Konferencián! Jegyek jelenleg kedvezményesen kaphatók, ezenkívül lehetőség van egyedi kedvezmények igénybevételére is, a konferenciáról bővebb információk ide kattintva, valamint info@ujteremteskonferencia.hu email címen, és a +3620 7777 312 telefon számon érhetők el.

 

Támogatott tartalom

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás