2019. 11. 24.

Életed legnagyobb lehetősége!

Te már belegondoltál abba, hogy mekkora lehetőséget kaptál?

Micsoda lehetőség, hogy Istenért létezhetek! Istenért, aki az egész világmindenséget alkotta. A fákat, a csillagokat, a vízeséseket, a dallamot, a prímszámokat, az oxigént, az elménket, a szívünket, a szépséget, a vágyakat, mindent.

Istenért létezhetek, aki maga a szeretet. Istenért, aki félelmetesen lenyűgöző. Istenért, aki odaadta a Fiát, hogy élhessek. Nemcsak létezést, életet adott, hanem Életet. A leggazdagabbat, amit csak adhat. A teljességet csak Benne tudjuk megélni. Vele. Soha nem hagy egyedül. Bárhova mész, bármerre nézel, bármit érzel (igen, ha haragot, félelmet, kételyt, ürességet, akkor is) – Ő veled van. De ahhoz, hogy átjuss a halálból az életre, Jézusra van szükséged.

hirdetés

Ha azt gondolod magadról, jó ember vagy, még nem ismered Őt, aki tökéletes. Azt mondja: hidd el, ismerem azt a részed is, amit nem szívesen mutogatsz Facebookon, azt a részed, ami a bűnök sötétségében van, és így is szeretlek.

A bűnt gyűlölöm, de téged ujjongva szeretlek.

Ha azt gondolod magadról, rossz ember vagy, menthetetlen, Ő azt mondja: nekem semmi nem lehetetlen, téged is megmentelek. Annyira szeretlek, mi mást tennék? Csak akard te is. Amikor beengeded Őt az életedbe, akkor jössz rá, hogy eddig mennyire szürke volt minden. Ő elhozza a színeket, az illatokat, a táncot, a katarzist, a neked írt szimfóniát. Szabad vagy arra, hogy kihagyd mindezt. De kár lenne.

Szilágyi Anna

Fotó: wallpaper.campus-star.com

Blog Szilágyi Anna
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás