2019. 11. 04.

Ima, amikor minden összezavarodott

Jó helyen vagyok? Azt csinálom, amire Isten elhívott? Olyanokkal barátkozom, akik érdemesek erre? Biztosan azoknak a megbecsülésére és elismerésére vágyom, akiknek a szava számít? Hogyan vezessem az életemet hitelesen, Istenben járva? Íme egy rövid ima, amikor minden összezavarodott, összecsaptak a hullámok és csak kérdéseink vannak, de a válaszokat nem találjuk.

Mennyei Atyám! Te vagy a kezdet és a vég. Pontosan látod, hová tart az életem, milyen kérdések borítottak el, melyekre nem találom a választ. Szeretném a te utadat járni, melyre elhívtál, melyre tálentumokkal áldottál meg. Most azonban annyi a kérdés és a bizonytalanság bennem, hogy nem tudom, hogyan vezessem az életemet a mindennapi döntéseimmel. Kérlek, küldd el Lelkedet, hogy tisztán lássak, kísértések nélkül, elfogult vagy akár ártó tanácsoktól mentesen.

hirdetés

Jézus, Te, aki az egész emberiség mellett tudtál dönteni, amikor a kétségbeesés, a fájdalom és a szomorúság vett rajtad erőt, állj mellettem ebben az időszakban! Mutass nekem példát, hogyan helyezzem a döntéseimet az Atya kezébe, hogyan halljam meg az elhívásomat, amiért élek. Segíts megtalálnom a válaszokat vagy elengednem a kérdéseimet, hogy békét és nyugalmat találjak.

Ámen

Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás