2019. 10. 16.

Új módon is támogathatod a 777 munkáját!

Újabb apró, de fontos fejlesztéssel bővültünk: a jövőben a PayPal rendszerén keresztül is tudjátok támogatni szolgálatunkat!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a 777 csapatának tagjai önkéntesen, fizetés nélkül végzik a szolgálatukat. Kiadásainkat két helyről tudjuk biztosítani: az oldalon megjelenő hirdetésekből és a ti adományaitokból. Ezekből tudjuk kifizetni többek között…

  • a 777 oldalának valamennyi költségét (informatikai és grafikai fejlesztések)
  • a 777 OFFLINE eseményeket (helyszínbérlés, élő közvetítés stb.)
  • azt a pici irodát, amelyet bérlünk
  • olyan eszközöket, amelyek nélkül nem tudnánk dolgozni

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk azoknak, akik segítenek bennünket! A meglévő kiadásainkon túl azonban szeretnénk további fejlesztéseket is elkezdeni, mivel a jelenleginél nagyobb hangsúlyt fognak kapni az audiovizuális tartalmak az oldalunkon, ezek pedig komoly költségekkel járnak. Jó szokásunkhoz híven rengeteg tervünk és ötletünk van, amelyeket szeretnénk megvalósítani, hamarosan ezek közül többet is bejelentünk majd, reméljük hogy örömmel fogjátok fogadni!

hirdetés

Sokan jeleztétek, hogy a PayPal rendszeren keresztül jóval egyszerűbb lenne számunkra támogatást küldeni – és ebben teljesen igazatok is van. Örömmel jelentjük be, hogy októbertől már lehetőségetek van ilyen módon is anyagilag segíteni a csapatunkat. Rendkívül egyszerű, ráadásul beállíthatod, hogy havi rendszerességgel, automatikusan kapjunk támogatást. Mi három lehetőséget adtunk meg, – 777, 2777, valamint 7777 forint értékben – de természetesen te is eldöntheted, hogy mennyit tudsz áldozni arra, hogy a jövőben is értékes tartalmakat tudjunk készíteni!

A részletekért kattints az alábbi gombra:

Természetesen megértjük, ha nincsen lehetőséged arra, hogy ilyen módon is segíts nekünk, de kérlek ez esetben se felejts el értünk imádkozni értünk és az olvasóinkért! Hálásan köszönjük!

Szeretettel:

a 777 csapata

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás