2019. 10. 09.

Ima, amikor nehéz kitartani

Messze még a hét vége és a feladatok csak úgy tornyosulnak előttünk. A lakásfelújítás már hetek óta húzódik, és fogytán az erőnk. A mindennapok csak tanulásból állnak és az egyetem vége még olyan messze van. Nehéz kitartani, hűségesnek maradni az eredeti céljainkhoz, álmainkhoz. Egyszer biztosan ránk köszönt a mélypont és akkor nehéz kitartani. Ha neked is szükséged van egy kis biztatásra, hogy megerősödj és kitartó légy, imádkozzunk együtt!

Drága Mennyei Atyám!

hirdetés

Úgy érzem elvesztettem az erőt, a lelkesedést és a kitartást, amivel a céljaimra szegeztem a tekintetem és tettem a dolgom. Sokszor inkább abbahagynám a munkát, a küzdelmet és új terveket szőnék, melyek könnyebbek. A munkámban/ magánéletemben/ párkapcsolatomban/ tanulmányaimban elfáradtam és nehéz kitartanom amellett, amire meghívtál.

Küldd el Szentlelkedet, hogy erősítsen meg, állítsa helyre bennem a Beléd vetett bizalmat, hogy nem hagysz egyedül a küzdelmeimben! Hozz nekem megnyugvást és békét, hogy jó úton járok még, ha nehéz is most kitartanom! Éleszd fel bennem a tüzet, hogy ismét vágyakozva forduljak az álmaim, céljaim felé, melyeket te ültettél a szívembe!

Hálát adok, hogy most is velem vagy és szeretettel gondomat viseled!

Ámen

Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás