2019. 09. 26.

Várunk grafikus csapatunkba!

Kreatívnak tartod magad és otthonosan kezeled a képszerkesztő szoftvereket, ráadásul van lehetőséged és időd segíteni a 777 misszióját akár csak hetente 1-2 óra erejéig? Akkor légy Te is a 777 grafikus csapatának tagja! 

A kezdetektől fogva nemcsak blogokkal vagyunk jelen az online világban, hanem idézetes képekkel, mémekkel és egyéb grafikákkal. Ezeknek a képeknek az elkészítése a látszattal ellentétben nem két perces feladat azok számára, akik még csak tapogatóznak a képszerkesztő programok világában. Éppen ezért ismét szükségét érezzük, hogy bővítsük grafikus csapatunkat olyan fiatal grafikusokkal, akik számára fontos a 777 missziója.

A feladatok változatosak, hiszen a programjaink plakátjaitól kezdve, a prezentációkon keresztül az idézetes képekig nagyon sok grafikus elemre van szükségünk, melyek elkészítése magas színvonalú szaktudást igényel. Hisszük, hogy a kereszténység nem lehet egyenlő a középszerűvel, az önkéntesség nem egyezik meg az alacsony minőséggel, így szeretnénk ezt a területet is további szakértő kezekre bízni.

hirdetés

Ha úgy érzed, lenne hetente néhány órád, amit arra tudnál szánni, hogy segítsd a munkánkat,  akár csak egy-egy kép elkészítésével, várjuk jelentkezésedet!

Mit kínálunk?

  • Vidám, fiatal, hitét megélő csapat része lehetsz
  • Tanúságot tehetsz hitedről a munkáidon keresztül
  • Ezrekhez juthatnak el az alkotásaid

Jelentkezni a labanne.hollai.katalin@777blog.hu email címen tudsz. Üzenetedben írj pár szót magadról és arról, miért szeretnél csatlakozni a grafikus csapatunkhoz, illetve küldj 1-2 idézetes képet referenciaként. Előny, ha a képek illeszkednek az eddigi képeink stílusához. 

Jelentkezési határidő: 2019.október 7., hétfő éjfél

Itt találtok egy kis inspirációt Bonifert Rita grafikusunktól.

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás