2019. 03. 07.

“Isten áldjon titeket” – hamuval a homlokán posztolt az amerikai filmsztár

Mark Wahlbergről tudjuk, hogy elkötelezett keresztény, és napjait mindig imádkozással kezdi, majd zárja le. A hollywoodi sztár hamvazószerda alkalmából különleges nagyböjti videót osztott meg közösségi média oldalán.

Hamvazószerda alkalmából egy videóüzenetet osztott meg oldalán Mark Wahlberg hoolywoodi filmsztár, amelyben jól látható a hamu a színész homlokán. Wahlberg a videóban elmondta, hogy sok szeretetet, imádságot és áldást küld mindenkinek, valamint böjt alkalmából kevesebbet fog posztolni a közösségi médiában, idejét több csendességgel és imádsággal fogja megtölteni.

“A katolikus hitem az, ami horgonyként támogat mindent az életemben. A napi imáimban útmutatást kérek, és erőt a hivatásomhoz mint férj és mint apa”nyilatkozta korábban a The Fighter sztárja. Wahlberg örömmel beszél hitéről a közösségi médiában is, korábban lányának elsőáldozásáról is Instagram felületén számolt be követőinek. 

A leírásban ezt olvashatjuk: “Ma ünnepeltük nagyböjt kezdetét. Szeretlek titeket 🙏🏼❤️ Boldog hamvazószerdát ✝️”

A videóban Wahlberg elmondja, hogy nagyböjt és húsvét a kedvenc időszaka az évben. A jókívánságok mellett katolikus nézőit arra biztatta, hogy semmiképpen se hagyják ki az aznapi szertartást. 

Forrás: churchpop.com

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás