2018. 10. 31.

Mark Wahlberg: A hitnél és a családnál semmi sem fontosabb

A The Fighter (A harcos) sztárja, Mark Wahlberg inkább megy templomba, mint hogy megnézzen egy musicalt a Broadway-n. A színész azt is elmondta egy korábbi interjújában, hogy napjait mindig imádkozással kezdi és fejezi be.

“Erről szól az egész. Hisz ismersz, szeretem így kezdeni és befejezni a napomat”- mondta Mark Wahlberg a The Christian Post újságírójának arra  kérdésre válaszolva, hogy miért ment templomba ahelyett, hogy megnézett volna egy musicalt, mialatt New Yorkban tartózkodott.

“Nagyon áldott és szerencsés vagyok. Az az odafigyelés, amivel a hitem és a családom felé fordulok segített hozzá rengeteg mindenhez, amit elértem. A veszteségekkel, kudarcokkal, csalódásokkal együtt, hiszen az élet nem könnyű”- nyilatkozta.

Nem ez az első alkalom, amikor Wahlberg hitéről tesz tanúságot a médiában. 2018 áprilisában örömmel számolt be több mint 9 millió Instagram követőjének arról, hogy lánya elsőáldozó volt.

 

hirdetés
 

My baby’s communion day. 🙏🏼✝️ @byrheawahlberg

Mark Wahlberg (@markwahlberg) által megosztott bejegyzés,

Egy korábbi interjújában a színész azt is bevallotta, hogy régebben hozott rossz személyes és karrierjét is érintő döntéseket, de reméli Isten szereti a filmeket és megbocsát neki. Wahlberg nevesítette is egy régebbi filmjét, a Boogie Nights címűt, melyben egy Dirk Diggler nevű pornósztárt játszott. “Sosem szégyelltem megosztani másokkal a múltamat és a rossz döntéseket, amiket hoztam. Azt, hogy kapcsolatba kerültem bandákkal, hogy börtönbe kerültem, hiszen ezek meghatároznak engem egy bizonyos szinten. Ezért is próbálok annyit tenni, amennyit csak tudok, hogy segítsek a fiatalabb generációkon.”

A színész azt is elmondta, hogyan határozza meg mindennapjait katolikus hite.

“A katolikus hitem az, ami horgonyként támogat mindent az életemben. A napi imáimban útmutatást kérek, és erőt a hivatásomhoz mint férj és mint apa” – mondta Wahlberg.

 

Forrás: thechristianpost.com

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Nagyvilág Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás