2018. 12. 29.

Fogadjuk, hogy… – avagy így készül a 777 az új esztendőre

Ahogyan mindenki más is, a 777 szerkesztői is megfogadnak ezt-azt az év kezdetén. Összeszedtük nektek a fogadalmainkat ebbe a cikkbe, hátha titeket is inspirálnak. De mi is nagyon szeretnénk inspirálódni, ezért arra hívunk titeket, hogy osszátok meg velünk az év eleji fogadalmaitokat. A legkiemelkedőbbeket pedig összegyűjtjük és – anonim módon – megosztjuk veletek is egy következő cikkben. Akár a kommentben, akár messenger üzenet formájában, akár e-mailen megírhatjátok az elhatározásaitokat. Addig is fogadjátok szeretettel a 777 szerkesztőinek újévi fogadalmait:

 

“Szervezettséget és tudatosságot mindenképpen,valamint azt, hogy kevesebbet panaszkodom. Kevesebb böngészés az interneten, helyette több könyv.”

Harmati Dóra

 

hirdetés

“Minden munkanapot reggeli dicsőítő imával kezdeni (zsolozsmából). 🙂 Többször merjek „nem”-et mondani.”

Lábán Tamás

 

“Úgy szeretném elkezdeni a 2019-es adventet, hogy minden ajándékról gondoskodtam előre, így több idő, figyelem jut a lelki készületre és a családra. A másik fogadalmam, hogy lépéseket teszek a környezetbarátabb életmód felé.”

Kunszabó Anna

 

“Tudatosabb szeretnék lenni az időm és a feladataim beosztásában, illetve szeretnék még inkább elmélyedni azokban a kérdésekben amik különösen érdekelnek. Ezen kívül több időt szeretnék Istenre, és magamra is fordítani.”

Bartos Lídia Lelle

 

Szeretnék rendszerezettebben élni és az igazán fontos dolgokra koncentrálni, úgy, hogy jobban osztom be az időmet/energiámat. A hitemet illetően pedig, szeretnék bevezetni heti legalább egy szentségimádást.”

Virág Dallos

 

Én azt fogadom meg, hogy az időmet jobban beosztom és több nemet mondok a meghívásokra, programokra. Ezen kívül idén is szeretném elolvasni, ha nem is a teljes, de a Biblia nagy részét.”

Lábánné Hollai Katalin

 

“Én a személyes emberi kapcsolataimra sokkal több időt szeretnék fordítani, illetve az imaéletemet is nagyon szeretném rendszerezettebbé tenni. Ezenfelül egyik fontos fogadalmam, hogy bírom továbbra is a tempót. :D”

Martí Zoltán

 

“Több csendet, nyugalmat. Tudjak “nem”-et mondani, többet olvasni, határidőket betartani.”

Bese Gergő Péter 

 

“Minden este egy lépéssel szeretnék közelebb lenni Istenhez, mint az előző este voltam. És ehhez hasonlóan minden este szeretnék egy lépéssel közelebb lenni ahhoz a személyhez, akivé válni szeretnék. 2019-ben igyekezni fogok, hogy ne várjam el magamtól, hogy egyik pillanatról a másikra tökéletes legyek, de azt el fogom várni, hogy minden nap legalább egy apró lépést tegyek Isten és önmagam legjobb verziója felé.”

Kunszabó Eszter

 

“Két fogadalmam van az új esztendőre; egyrészt sokkal tudatosabban és sokkal rendszeresebben fogok hálát adni a kapott kegyelmekért, mindazért, ami ér az év során. Ezen kívül még inkább szeretném szolgálni a családomat és őket helyezni előtérbe az ügyes-bajos dolgokkal szemben.”

Vágvölgyi Gergely

 

“Közelebb kerülni az Atyához, és mindig Vele lenni.”

Forintos Bence

 

Ha mindezek a fogadalmak valóra is válnak, akkor kedves olvasóink, az a jó hírünk, hogy 2020-at egy remek szerkesztőséggel indíthatjuk majd. Imádkozzatok értünk, hogy így is legyen!

 

fotó: unsplash.com

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás