2018. 11. 07.

Lendületben – Három új rovatot indít a 777!

Jövő héten három új rovatot is elindít a 777 csapata: célunk hogy az eddigieknél is színesebb módon, az olvasóinkat még jobban bevonva szerkesszük az oldalt. Hisszük és valljuk, hogy lehet a kereszténységről fiatalosan, az értékeket maximálisan megőrizve, tabuk nélkül beszélni. Ez vezérelt bennünket akkor, amikor úgy döntöttünk, hogy az eddigi kínálatunkat kiszélesítjük.

Fogadjátok szeretettel az új rovatainkat:

A Papp válaszol!- Papp Miklós a 777 fedélzetén!

Nagy boldogság és megtiszteltetés a számunkra, hogy a jövőben Papp Miklós görögkatolikus pap is a 777 szerzői csapatához tartozik! Áprilisban Miklós atya volt a 777 OFFLINE vendége, ahol egy felejthetetlen estén lehettünk közösen együtt. Humora és felkészültsége, mély hite és a fiatalok iránti elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen volt mindannyiunk számára. “A Papp válaszol!” rovatunk során tabuk nélkül tehettek fel kérdéseket a népszerű atyának – és háromgyermekes édesapának!  A párkapcsolati kérdéseken át teológiai kérdéseken keresztül egészen az önismeretig – minden témában várjuk a kérdéseket.

Mivel a témák gyakori intimitása nem teszi lehetővé minden esetben, hogy névvel kérdezzetek, ezért egy olyan űrlapot hoztunk létre, ahol bőven elég ha a keresztnevedet írod csak le. Szeretnénk biztatni, hogy a szívedet régóta foglalkoztató kérdéseket is egészen bátran tedd fel: hátha megkaphatod azt a választ, amire már régóta vártál!

hirdetés

(Ez a rovat nem “váltja ki”  a KV videókat, amely reményeink szerint csak ideiglenesen szünetelnek.)

A rovat jövő héten már el is indul, ezért bátorítunk, hogy már most tedd fel kérdésedet:

    Rólam. Mindenkinek. – A 777 olvasóinak személyes vallomásai, tanúságtételei

    Az utóbbi időben egyre több személyes tanúságtételt, vallomást küldtök a számunkra, ami azonkívül, hogy nagyon megtisztelő, hatalmas értéket is képvisel. Megnyílni mások előtt ennyire – még úgyis, hogy “csak írásban” – komoly bátorságról tesz tanúbizonyságot.

    A 777 a jövőben külön, önálló rovatként fog publikálni hetente egy-egy olvasói történetet, tanúságtételt, megtérést. Arra biztatunk, hogy írd ki magadból életed egy-egy fontos pillanatát, történetét, eseményét. Amikor úgy érezted, hogy Isten melletted van, vagy pont fordítva: milyen volt visszatalálni hozzá egy nehéz időszakot követően. Mi volt életed legszebb vagy legnehezebb pillanata? Biztos, hogy sokunk számára adna erőt, ha mi is olvashatnánk!

    Fontos, hogy tudd, hogy nemcsak a “happy end” számít, azok a történetek is fontosak és tanulságosak lehetnek, amelyek rögös utakról és nehézségekről szólnak. Mivel tapasztalatunk szerint nagyon mély történetekről van szó, ezért természetesen nem kell, hogy névvel írd meg nekünk – ha szeretnél előttünk is inkognitóba maradni, akkor javasoljuk, hogy hozzál létre egy új email címet.

    A rólad szóló írásokat az info@777blog.hu címre várjuk! (A publikálás jogát fenntartjuk!)

    Megtört szívekről – A 777 és a Csak Egyet Szolgálat rovata azokról, akik a társadalom legalján vannak

    Kunszabó Eszter vezetésével nagyon fontos témakörben indul új rovat a 777 oldalán: a Csak Egyet Szolgálattal összefogva azokról is olvashatsz a jövőben, akik a legnehezebb helyzetben vannak.

    A „Megtört szívekről”  rovatunkban azokról az emberekről olvashattok, akiknek a hangja olyan halk, hogy általában nem jut el a fülünkig a hétköznapok zajától. Elesett, lenézett és megbélyegzett társadalmi csoportokról szól, akikről igazából nem sokat tudunk. A rovat célja, hogy megismerjük, és így talán hatékonyabban segítsük őket.

    Ezzel a három rovattal vágunk neki az elkövetkező időszaknak, fogadjátok őket olyan nagy szeretettel, amellyel mi is kitaláltuk őket!

    A Papp válaszol! Hírek Megtört szívekről Rólam. Mindenkinek.
    hirdetés

    Még nem érkezett hozzászólás