2018. 10. 25.

Igaz a hír: Magyarországon ad hálát Chuck Norris

Igaz a hír: alig egy hónap múlva egy budapesti hálaadó ünnepségen vesz részt az akciófilmekből ismert világsztár, Chuck Norris, aki feleségével együtt érkezik hazánkba a baptisták meghívásának eleget téve. 

Bár kevesen tudják (pedig megírtuk! 😉 ), az amerikai filmsztár, Chuck Norris baptista családból származó igehirdető. A keresztény hitét gyakorló színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására november végén feleségével, Genaval együtt Magyarországra látogat, hogy részt vegyen a Papp László Budapest Sportarénában november 24-én megrendezésre kerülő hálaadó ünnepségen. A rendezvényen megtéréséről tesz majd tanúságot. 

A szeretetszolgálat és a Cipősdoboz Akció közös rendezvényére egyébként immáron kilencedik alkalommal kerül sor az Arénában. A szervezők ígérete szerint sok humorral és inspiráló pillanattal fűszerezett, igazi rendhagyó talkshow keretében találkozhatunk majd a filmcsillaggal és házastársával. A rendezvényen részt vesz Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője is, aki korábban arról számolt be: a színész feleségén keresztül üzent a magyaroknak, jelezve, várja a budapesti találkozást.  

hirdetés

A hálaadásra elfogadta a meghívást Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese is (tanúságtételéről itt számoltunk be), aki zenei szolgálatával járul hozzá az est sikeréhez.  

Chuck Norris, a keresztény szupersztár

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás