2018. 09. 22.

Igazi lackfis lesz! – az OFFLINE házigazdája nyilatkozott (videóval)

A Bonum TV péntek délelőtti műsorában a 777 OFFLINE házigazdája, Vágvölgyi Gergely nyilatkozott a jövő heti rendezvényeinkről, melyek közül elsőként a Lackfi Jánossal való beszélgetésre kerül sor kedden este. A 777 szerkesztői csapatának tagját Jákfalvy Kata műsorvezető emellett a keresztény sajtó jövőjéről is kérdezte.

Hamisítatlan Lakcfi-stílusú beszélgetésre számíthatunk kedd este, a 777 OFFLINE szeptemberi rendezvényén – mondta a Bonum TV műsorában Vágvölgyi Gergely, a 777 szerkesztője, az est házigazdája. A rendezvényen arról is kérdezzük majd Lackfi Jánost, hogyan éli meg saját hitét, de arról is, milyenek vagyunk mi, magyarok, hiszen e kérdéskörben két, rendkívül sikeres, humorral átitatott könyvet is írt. 

Azzal, hogy a 777 által szervezett rendezvény meg tudja tölteni Budapest legnagyobb kőszínházát, a szerkesztőség nagykorú lett – érzékeltette szerzőtársunk a péntek esti, Erkel Színházban megrendezendő 777 OFFLINE Extra jelentőségét, melyen Dr. John P. Jackson, a torinói lepel világhírű kutatója lesz a vendégünk. 

A 777 csapatának tagját Jákfalvy Kata műsorvezető néhány nappal ezelőtt megjelent értekezése kapcsán a keresztény sajtó jövőjéről is kérdezte. Vágvölgyi Gergely szerint elengedhetetlen, hogy a keresztény sajtó és média betöltse valódi hivatását és evangelizáljon, amihez elengedhetetlenül szükséges, hogy az egyes szerkesztőségek ne konkurenciaként tekintsenek egymásra, hanem az egyes médiumok erősségeit kihasználva össze tudjanak fogni.

hirdetés

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

 

 

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

777 OFFLINE Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás