2018. 09. 20.

Jótékonysági akció a 777 OFFLINE szeptemberi alkalmán

A 777 Offline szeptemberi rendezvényét, melyen Lackfi János költő lesz a vendégünk, jótékonysági akcióval kötjük össze: férfi zoknikat gyűjtünk a Csak Egyet Szolgálat munkájának megsegítésére. Sok kicsi tényleg sokra megy: segítsünk ezzel hajléktalan testvéreinken!

A 777 OFFLINE szeptember 25-i vendége Lackfi János költő, író, műfordító lesz, akivel A költő és a hit címmel fogunk beszélgetni. Olyan kérdések kerülnek többek között terítékre, mint például, hogy keresztény-e a kortárs magyar kultúra, hogy került Jézus koldusként egy köztéri padra és milyenek is vagyunk mi, magyarok. 

A kedden 19 órakor kezdődő rendezvény (kapunyitás 18:30) ezúttal is ingyenesen látogatható, ám regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva pillanatok alatt ki lehet tölteni.

Április jótékonysági kezdeményezésünk sikerén felbuzdulva és látva szükséget szenvedő testvéreinket, úgy döntöttünk, hogy szeptemberben ismét Hozzátok fordulunk és felajánljuk, hogy közösen segítsünk a rászorulókon. Ezúttal – előzetes igényfelmérést követően – férfi zoknikat gyűjtünk hajléktalan testvéreink számára, velük foglalkozó szakemberek ugyanis arra panaszkodtak, hogy ritkán kapnak ilyen ruhadarabot, ezáltal gyakori, hogy kisebesedik a lábuk. Úgy gondoljuk, most nagyon igaz lesz a mondás: a sok kicsi sokra megy!

hirdetés

Kérünk szépen Titeket, ha tehetitek, a rendezvényre hozzatok magatokkal jó állapotú, tiszta zoknikat, hogy azok egy kicsit jobbá tehessék a hétköznapokat hajléktalan testvéreink számára!

Az összegyűlt adományokat a helyszínről a Csak Egyet Szolgálat önkéntesei budapesti központjukba szállítják, ahol később kiosztásra kerül a rászorulók között. 

Fogjunk össze! Segítségeteket előre is köszönjük!

a 777 csapata

Kunszabó Pannival, a Csak Egyet Szolgálat missziójának vezetőjével készült korábbi interjúnkat itt olvashatjátok.

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás