2018. 09. 15.

Ima éjjel-nappal – VIDEÓ

Életünk különböző szakaszában, állapotában, különböző módokon szólít meg bennünket Isten.

Van, amikor megkapjuk az a különleges kegyelmet, hogy a szentmisén vagy az istentiszteleten szinte kézzelfoghatóan érezzük a jelenlétét. Máskor egy vers vagy idézet világít rá Isten mérhetetlen nagyságának új részleteire.

Saját életemben úgy tapasztaltam, a zene az, ami a szívemre a legmélyebb hatást tudja tenni. Nem egyszer fordult már elő velem, hogy az imám csupán annyiból állt, hogy bekapcsoltam az interneten egy dicsőítőzenét és hagytam, hadd ragadjon magával annak a hangulata. Szép lassan pedig én magam is bekapcsolódtam az énekbe, vagy ha nem ismertem, hagytam, hadd dolgozzon bennem a szöveg jelentése. Ilyen alkalmakkor rendszerint megtapasztaltam Isten jelenlétét, annak ellenére, hogy nem én zenéltem, sőt még csak nem is élő adást hallgattam.

hirdetés

Ugyanakkor van egy kedvelt csatornám, ahol élőben lehet hallgatni a valós időben zajló dicsőítést. Kansas Cityben van egy Imádság Háza, ahol 7/24-ben zajlik Isten dicsőítése és imádása. Ezt pedig élőben közvetítik is, amibe bárki, bárhonnan bekapcsolódhat. Van, amikor közbenjárnak különböző témákért, máskor az Ige szavaival dicsőítenek, megint máskor pedig ismert dicsőítő dalokat énekelnek. Még így felvételről is hihetetlen erő árad a szolgálatukból.

Buzdítok mindenkit, néha kapcsolja be a közvetítést és hagyja, hogy több ezer kilométerről is hasson rá az ottani dicsőítés, hiszen Isten számára ez a távolság semmiség. Lehet, hogy ezen keresztül szeretne téged is megérinteni, közel vonni magához és elmondani, mennyire szeret.

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Zenék
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás