2018. 07. 28.

Használati utasítás a Lelkipásztor2018 nevű készülékhez

Tisztelt Ügyfelünk!

Augusztus 1-jétől kézbesítünk önnek egy vadonatúj, Lelkipásztor2018 készüléket. A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében, kérjük, figyelmesen olvassa végig a mellékelt tájékoztatót! A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákért Cégünk nem tud garanciát vállalni!

Ha ön is azok közé tartozik, akikhez új Lelkipásztor2018 érkezik a héten, figyelmébe ajánlunk néhány fontos szempontot. 

hirdetés
  1. Mint minden más termékünk, a Lelkipásztor2018 sem tud a megérkezésekor azonnal teljes értékű munkát végezni, szükséges egy úgynevezett bemelegítési időszak, melynek során nem teljesen zökkenőmentes a szolgáltatás. Kérjük türelmét! Amennyiben szeretné lerövidíteni ezt az időszakot, javasoljuk, hogy ajánlja fel a segítségét!
  2. Bár Cégünk termékeit úgy fejlesztettük ki, hogy a lehető legtöbb igényt kielégítsenek, a felhasználók nagy száma miatt elképzelhető, hogy nem mindenben tudnak megfelelni minden egyes felhasználó elvárásainak. (Amúgy, ha belegondol, ez lehetetlen is.) Az okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük!
  3. Fontos figyelmeztetés! Bár Cégünk vezetője valóban mindenható, ám ez a tulajdonság senki másra nem jellemző nálunk. Emiatt, kérjük, ne lepődjön meg, ha a Lelkipásztor2018 sem talál megoldást minden egyes problémájára!
  4. Az ön által igényelt termék legfontosabb összetevője: ember. Így aztán lehetnek rossz napjai, fájhat a feje, lehet olykor meggondolatlan stb., kérjük ne lepődjön meg! Sőt ugyanezért szüksége van pihenésre, töltődésre, továbbképzésre. Kérjük, tartsa tiszteletben az ezzel járó korlátozásokat! 
  5. Gyakran elhangzó panasz a termékeinkkel kapcsolatban, hogy nem eléggé szentek. Dolgozunk a probléma megoldásán, addig is szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a Lelkipásztor2018 által elvégzett mindennemű liturgikus cselekmény teljesen és tökéletesen közvetíti Isten kegyelmeit, függetlenül az adott termék szentségi fokától!
  6. Tájékoztatjuk, hogy a Lelkipásztor2018 úgynevezett “cölibátus” üzemmódban működik, ezért olykor szükséges lehet figyelmeztetni, ha már napok óta nem borotválkozott, zoknival vette fel a szandált, vagy nem tette a szája elé a kezét tüsszentés közben. Kérjük, hogy minden esetben tapintatosan, de határozottan járjon el!
  7. A termék képes fejleszteni önmagát, ezért a hosszú távú és egyre jobb működése érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen adjon pozitív és kritikus visszajelzéseket is. Érdemes azonban figyelni a kettő megfelelő arányára!

És a legfontosabb! Ne feledje: ha a papot eteti, elhízik! Ha imádkozik érte, szent lesz!

Köszönjük, hogy Ön is a Katolikus Egyházat választotta!

Reméljük, hogy szolgáltatásunkkal hatékonyan tudjuk segíteni az Ön és családja üdvösségét!

 

Hodász András atya

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

#papoktitkosélete Blog Hodász András
hirdetés

8 hozzászólás

  • Válasz Dr.Leitner Tünde 2018. 07. 28. 21:05

    Imádsággal…
    Jézusom,Aki mint lelkünk Jó Pásztora,Aki az Oltáriszentségben közöttünk lakozol,áraszd oltárodról kegyelmed bő sugarát Lelkiatyánkra.
    Őrá is,aki volt,reá is aki van és aki eljövendő!
    Add meg neki a kegyelmeket,melyekre szüksége van,hogy gonddal virasszon pártfogoltjai felett,kiket a Szentlélek kegyelme bízott reá.
    Áldd meg őt,midőn szívét imában Hozzád emeli,midőn szent Igédet hirdeti,s midőn papi hivatásában a halhatatlan lelkek javán fárad.
    Add,hogy a Te Szent Szíved szerinti lelkipásztor legyen!
    Adj szavainak súlyt és erőt,hogy mindenkit megnyerjen Neked és Tehozzád vezessen! Mindörökké. Ámen

  • Válasz Janos 2018. 07. 28. 21:32

    Reklamácio a következő verzió elérhetőségéig a Lelkipasztor2018 a fopasztor.hu ill. a hivek nevü adatfelhő 3 személyből álló mégis egységes céget alkotó fejlesztőnél lehetseges. Tovabbi infok elerhetők a termekkel kapcsolatban a kozponti titkarsagon, melynek cime a http://www.miasszonyunk.bmv 😊

  • Válasz Filipánics Tibor 2018. 07. 28. 23:19

    Üdv,itt a kitiltott!
    Hodász jó fej,friss,de én picit másról írok most.Facebook oldalatokon olvastam egyik hozzászólásban: “Alapjáratban Isten szeret minden embert,de tud gyűlölni is egy embert ha nagyon lázad ellene.” És én lettem kitiltva,mi?? Hogyan lehet Istent annyira (hm..) butának nézni,hogy ezt feltételezi róla? Ha picit lázad akkor nem,na de ha nagyon,óóó akkor gyűlöli az illetőt.És itt jön a kitiltott logikája:Isten se nem szeret se nem gyűlöl.Isten egyszerűen elfogad.Hangsúlyozom,hogy Isten,nem pedig az ember.Mi emberek,legyünk akármekkora keresztények (azért van pár kivétel),a saját vágyainkat ültetjük Istenbe.Épp ezért halvány fogalmunk sincs róla,hogy ki ő.Vannak Isten élmények,nos ezeknek a nagy része “önmagunk élménynek” felel meg,isteni köntösben. Kedves olvasó,kérlek gondold végig,hogy most írásommal felemeltem (magunk miatt) Istent,vagy szidtam.Elnézést kérek ,hogy nem a cikkhez szóltam,de hát kitiltottak.

    • Válasz Dr.Leitner Tünde 2018. 07. 30. 21:12

      Kedves Tibor!
      Isten a Szeretet,és így nemcsak egyszerűen elfogad!!!
      “Mert úgy szerette Isten a világot,hogy egyszülött Fiát adta,(..)” Jn.3.16.

      Megismerhetjük Istent,és ismerjük is,mert úgy döntött,hogy kinyilatkoztatja Önmagát. Jézus a kereszten az egyedüli pontos és igaz kép Istenről,és ha Őreá tekintünk,Istent látjuk,mert “Ő a láthatatlan Isten képmása.” Kol.1,15
      Ismerjük Őt,tudjuk ki Ő,mégpedig az Úr Jézus életéből,halálából és feltámadásából,mert
      Krisztus élete és halála Isten emberi élete és halála! Íme: Ő A MI SZERETŐ ISTENÜNK!!!
      Áldással!

      • Válasz Filipánics Tibor 2018. 07. 30. 23:11

        Kedves Tünde!
        Isten nem a szeretet! Ez olyan,mintha azt mondanánk a fák a Föld.Isten túlmutat a szereteten,több Ő a szeretetnél.Aki csak a szeretettel tudja azonosítani bizony nagyon pici részét érti.(Ha jól látom nem idéztem sehonnét,húha!Most akkor nincs is tekintélye a leírtaknak.Hát ez van,ezek saját gondolatok.Aki tekintély elvű,annak ez nulla)

  • Válasz Kovács Ferenc G. 2018. 08. 06. 07:30

    Kedves Tibor!

    Önnellentmondásba fogsz kerülni ha ezt a logikát folytatód!
    Tünde azt állította Isten a szeretet ami önmagában nem zárja ki azt hogy más is, hiszen belefér az Isteni teljességbe, nem?! Így bár tagadásba burkoltad egyetértesz vele, A te állításod viszont, hogy isten nem a szeretet, az bizony sokmindent kizár filozófiai értelemben is. pl A teljességet, a mindenhatóságot, stb. azaz nem lehetne Isten. A Föld példa is rendkívül sánta és abszurd mert azt feltételezi hogy Tünde egy véges dolgból következtetett egy másik végesre tévesen, mikor ő csak ismérveket, jellemzőket és forrásokat jelölt meg. Veled ellentétben aki önmaga felismerését tekinti kellően bizonyító forrásnak, ami az egyes emberek lét végessége miatt elég gyenge lábakon áll, sőt szerintem halandó is. Tünde forrása viszont a Biblia, amelynek ha eltekintünk az Isteni sugalmazottságtól, akkor is elég sok millió támogatója van és volt így hihetőbb, hogy a benne rejlő felismerések is nagyobb bizonyosságot sejtetnek, mint a te személyes meggyőződésed. Természetesen a jövőben ez változhat, de sokat kell még dolgoznod rajta. ;-)))

  • Válasz Filipánics Tibor 2018. 08. 07. 20:50

    Kedves Ferenc!
    Megtisztelő a válaszod,köszönöm! Problémám,hogy a szeretettel azonosítják Istent.A szeretetről meg nagyon gyarló elképzeléseink vannak.Akkor mért nem írjuk azt,hogy “Isten a teljesség”?vajon mért szeletelgetjük őt darabokra?**A Biblia egy ….érdekes forrás.Pár dolgon gondolkozz el és rájössz.Pl.mikor az Isten átment bosszúálló gyilkosba és megölt minden elsőszülöttet Egyiptomban.Ugyan már,tényleg ilyennek képzeled Istent?Hát én nem! Szerintem az Isten NEM GYILKOL MAGÁTÓL. Se pro se kontra.Ő az én Istenem.
    (mostanában nem engedik a megjelenést itt,talán e válasz kivételt képez majd) A te Istenképedbe belefér a bosszúálló Isten?Figyeld meg magad,hogyan magyarázod meg,sok mindent elárul.Vajon rá jössz e? Várom válaszod!

  • Válasz Krisztián 2019. 01. 04. 23:34

    Kedves Tibor!
    Látom, válasz nélkül maradtál…
    Isten nem bosszúálló gyilkos. Isten a világunk teremtője. Bármit tesz vele, egy fő célja van; üdvösségre vezetni az embert.
    Kicsinyes gondolkodás bosszút értelmezni a cselekedetei közt.
    A minap, egyik fiatal barátom (nem hívő) kérdezte tőlem: Hogyan egyeztethető össze az ószövetségi és az újszövetségi istenkép? Nem ugyan az az Istenkép rajzolódik ki.
    Elmagyaráztam neki Jézus házaságra vonatkozó tanítását.
    Ismétlem: Isten fő célja a szabad akaratú ember üdvösségre vezetése.
    Isten áldjon!