2018. 07. 25.

777 nappal a kongresszus előtt: elindult a NEK Facebook-oldala

2020-ban Magyarországra figyel majd a keresztény világ, hazánkban rendezik meg ugyanis az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. Pontosan 777 nappal (! 😉 ) a nagy jelentőségű rendezvénysorozat előtt elindult a NEK2020 Facebook-oldala és megkezdődött a regisztráció az őszi Forráspont ifjúsági eucharisztikus napra, melynek egyik tanúságtevője a 777 bloggere, Hodász András atya lesz.

Pontosan 777 nappal az ötvenkettedik Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előtt a szervezőbizottság útjára indította a NEK hivatalos Facebook-oldalát, melyen keresztül a szervezők folyamatosan információkat osztanak majd meg az előkészületekről és a felkészülést segítő eseményekről, kezdeményezésekről. A közösségi oldal itt érhető el.

Megkezdődött továbbá a regisztráció a szeptember 15.-én, Budapesten megrendezésre kerülő Forráspont nevű ifjúsági eucharisztikus napra, amely szintén a kongresszust előkészítő eseménysorozat részét képezi. A szervezők célja, hogy a magyar fiatalok egy napot Jézussal töltsenek a budapesti MOM Sportközpontban. 

hirdetés

A tanúságtevők között csupa olyan arccal találkozhatunk, akik már jól ismertek a 777 olvasói számára. Gersei Csengével márciusban készítettünk sokak érdeklődését kiváltó interjút, Vecsei H. Miklós színész Bese Gergő Papkaland című sorozatának vendége volt, Hodász András atya pedig a csapatunk tagja, aki megannyi videóval és írással jelentkezett már oldalunkon. A programban zenés dicsőítés és bíborosi szentmise is szerepel. 

Az eseményen természetesen a 777 nagy erőkkel képviselteti majd magát – és szeretettel hívja Olvasóit is! 

Hírek Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás