2018. 07. 10.

Hálaadó ima a kiszabadult thai gyerekekért

Több mint két hétig voltak a thaiföldi barlang foglyai azok a fiatal focisták, akik edzőjükkel egy kirándulás alkalmával tévedtek a veszélyes helyre. Az özönvíz miatt hosszú napokig búvárok és számos szakember dolgozott azért, hogy kiszabadítsák a fiatalokat, amely végül kedden maradéktalanul sikerült. A világot bejáró jó hír után az S4C.News közölt hálaadó imát.

Urunk! Köszönjük, hogy megmentetted gyermekeidet!

Uram, azt mondtad; ha ketten vagy hárman összegyűlnek a nevedben,
kérjenek bármit is, megadatik. Az elmúlt napokban szó szerint vettük e szavakat, és imádkoztunk. Világszerte emberek ezrei, talán milliói imádkoztak a barlangban rekedt thaiföldi gyerekek éhhaláltól és fulladástól való megmeneküléséért.

Azért imádkoztunk, hogy átjussanak a keskeny járatokon. Meghallgattad Urunk, kiáltásunkat: a miénket és az övékét is, – és végre biztonságban vannak!

Urunk, azt kérted tőlünk, engedjük a bennünk lévő fényt kiáramlani, hogy mások is lássanak. Köszönöm Uram, Ferenc pápa példáját, aki múlt héten imát mondott a thai gyerekekért. Imájával pedig még sokakat ösztönzött imádkozásra – köztük engem is.

hirdetés

Uram, azt mondtad, ne aggodalmaskodjunk életeink felől, hiszen mindent megadsz nekünk, amire szükségünk van. Köszönjük, hogy minden szükségest megadtál e gyermekeknek is: menedékhelyet, ahol megpihenhettek, a barlangfalról lehulló, életadó vízcseppeket és igazi hősöket, akik végül megmentésükre siettek.

Azt mondtad, nincsen nagyobb szeretete annál, mint aki életét adja felebarátaiért.

Az egyik bátor búvár pedig pontosan ezt tette. Imádkozom családjáért: Uram, adj nekik erőt és vigasztalást. Habár fájdalmuk lesújtó – áldozatuk nem hiábavaló! Győzelmet ígértél a halál felett, győzedelmeskedj hát szívükben és hozz vigaszt bánattal teli lelküknek!

Köszönöm Uram, hogy imára indítottál e gyermekekért!

Az elmúlt napokban megtanítottál, valójában mennyire jelentéktelen problémákkal is szoktam bajlódni. Szintén emlékeztettél, hogy számodra minden lehetséges – még a lehetetlen is… Az elmúlt napok virrasztásos imáiban megtanítottál: mindig készen állsz megsegítésünkre, nekünk csak kérni kell; – nagy hittel és tiszta szívünkből.

Urunk, köszönjük, hogy megmentetted gyermekeidet!

Általuk újra kinyúltál felénk és megérintetted szívünket!

 

Forrás: S4C.News, Puskás Balázs, Palenik-Szabó Gergő

 

A 777 kérésére Szabó-Molnár Bálint római katolikus pap, Nagy Gergely református lelkész , valamint Boros Dávod baptista lelkipásztor írtak fohászt a gyerekekért. 

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás