2018. 04. 22.

Jótékonysági akció a 777 Offline április alkalmán!

A 777 Offline áprilisi rendezvényét, melyen dr. Papp Miklós lesz a vendégünk, jótékonysági akcióval kötjük össze: férfi ruházatot gyűjtünk a Csak Egyet Szolgálat megsegítésére.

A 777 Offline április 23-i vendége dr. Papp Miklós görögkatolikus pap lesz, akivel Hitélet a párkapcsolatban címmel fogunk beszélgetni. Olyan kérdések kerülnek többek között terítékre, mint például, hogy mi is a kiegyensúlyozott párkapcsolat titka, hogyan építhető fel egy jó keresztény házasság, és tisztázzuk a fontossági sorrendeket is. 

A hétfőn 19 órakor kezdődő rendezvény (kapunyitás 18:30) ezúttal is ingyenesen látogatható, ám regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva pillanatok alatt ki lehet tölteni.

Az április esemény újdonsága lesz, hogy jótékonysági gyűjtéssel kötjük össze: férfi ruhákat gyűjtünk a hajléktalan emberek életének jobbá tételén fáradozó Csak Egyet Szolgálat megsegítésére. Kérjük, lehetőséged szerint járulj hozzá Te is a gyűjtés sikeréhez, hogy közösen segíthessünk nélkülöző testvéreinken! Elsősorban férfi cipőt, zoknit, alsóneműt, pólót, pulóvert, nadrágot várunk, a szolgálat ugyanis leginkább a férfi ruhák terén vár segítséget. Az összegyűlt adományokat a helyszínről a Csak Egyet Szolgálat önkéntesei budapesti központjukba szállítják, ahol később kiosztásra kerül a rászorulók között. 

hirdetés

Fogjunk össze! Segítségeteket előre is köszönjük!

a 777 csapata

Kunszabó Pannival, a Csak Egyet Szolgálat missziójának vezetőjével készült korábbi interjúnkat itt olvashatjátok.

 

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

777 OFFLINE Egyéb
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz Veronika 2018. 04. 23. 10:41

    Üdv!
    Ha valaki nem tud részt venni az Offline-on (mert pl vidéki), de van otthon felesleges férfiruházata, amit odaadományozna, elküldheti postai úton is a Csak Egyet Szolgálat részére?