2017. 11. 26.

“Ez a dal egy ima” – Rúzsa Magdi újra tanúságot tett hitéről

Istenhez szóló ima – így jellemezte legújabb dalát Rúzsa Magdi, aki már korábban is többször tett tanúságot hitéről.

Megjelent Rúzsa Magdi “Mosd fehérre” című dala és annak videoklipje, aminek azért van hírértéke nálunk, mert Magyarország egyik legnépszerűbb előadója ismét hitéről tett tanúságot, ahogy azt már tette korábban is.  Ezúttal nem egy pörgős dallal jelentkezett, hanem egy nagyon mély, Istenről és emberről szóló produkcióval, amelyről így nyilatkozott a Petőfi Rádiónak:

“Ez a dal egy Isten közeli állapotról szól, az ember és a fölötte lévő erők közötti kapcsolatról, amikor az ember ott áll a nagy dolgok kapujában. Tele van kérdőjelekkel, avagy érzi, hogy fut bele a nagyvilágba. Mindig el szoktam mondani, hogy ez a dal egy ima. Nagyon rég szerettem volna egy olyan klipet, amely egy templombelsőt mutat.” 

hirdetés

A klipet négy nap alatt 170 ezren nézték meg,  és mivel Rúzsa Magdi minden interjújában hangsúlyozza a dal szakrális jelentését, ezért bátran nevezhetjük azt egy modern evangelizációs eszköznek is:

“Mosd fehérre a szívemet kérlek
Mutass az égre, ha nem hinnék benned
Emelj feljebb, hogy a nyakadba üljek
Emelj feljebb, hogy nagyobbnak tűnjek
Mint azelőtt

Tegnapokat sodor a szél
Templomokat emel elém
Holnapokból sosem elég
Gyere még, legyünk csak te meg én”

Egyéb
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Kunszabó Zoltán 2019. 05. 06. 10:07

    Sajnos csak egy vallásos témájú szentimentális dal. A leginkább hangsúlyozott sora, hogy “Semmit se bánok”. Ha ez így van, akkor csak pozőrködik. Megtérésről szó sincs.