2017. 05. 23.

“Nagyon mélyen hívő vagyok” – Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi vitathatatlanul napjaink egyik legnagyobb hazai sztárja, dalait milliók hallgatják meg, koncertjein garantált a teltház. Nemcsak hangja, hanem személyisége is magával ragadó: a vajdasági születésű énekesnő bátran vállalja fel hitét, ezúttal a Hír TV Alinda című műsorában tett róla tanúságot. 

Rúzsa Magdi rendszeresen megoszt egy ír imádságot a közönségével, ennek az áldásnak a szövegét beszélte át Veiszer Alindával, amikor Istenhez értek a következőt nyilatkozta a népszerű énekesnő:

hirdetés

“Nagyon nagyon mélyen hívő ember vagyok, egészen gyerekkorom óta, ebben a neveltetésben volt részem.

Most húsvétkor otthon, egészen pontosan Újvidéken voltam misén. Amikor ott voltam a templomban, és körülnéztem azt éreztem, hogy “igen, itt vagyok”, és így tudok valamit visszaadni. Ilyenkor érzem azt, hogy otthon vagyok, és hogy a vajdasági magyaroknak is vissza tudok adni valamit, hogy erősíteni tudom őket.  A pap olyan prédikációt mondott, amitől teljesen úgy éreztem, hogy a lelkem helyretalált: hiszek abban, hogy mindenkinek meg kell találnia ezt a lelki útmutatást. “

A teljes beszélgetés:

Rúzsa Magdi két hete jelentette be, hogy megkérték a kezét. A helyszín aligha véletlenül az örök város, onnan jelentkezett be Facebook-oldalán a nagyszerű hírrel!


( Fotó: zenemagazin)

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás