2017. 10. 25.

Ezért (is) lesz különleges – 5+1 érdekesség a közelgő Offline-ról

Miként nemrégiben közzé tettük, októberben folytatjuk a 777 nagysikerű rendezvénysorozatát, a 777 Offline-t. Ezúttal október 30-án, a Pázmány ITK-n a reformáció kérdése kerül terítékre. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a közelgő eseményről!

hirdetés
  1. Az idei év a reformáció emlékéve, ugyanis október 31-én lesz ötszáz éve, hogy Luther Márton – még ágostonrendi szerzetesként – megfogalmazta 95 tételét, amely végül a reformációhoz vezetett. Mi egy nappal a történelmi jelentőségű esemény ötszázadik évfordulója előtt ülünk le és…
  2. …nem csupán egy, de rögtön négy szemüvegen keresztül vizsgáljuk a történteket.

    Nem vitára, hanem egymásra nyitott beszélgetésre hívunk

    ugyanis, meghívott vendégeink között egyaránt lesz katolikus, református, evangélikus és baptista lelkipásztor.

  3. Az est címe az Ismerős Arcok együttes méltán népszerű dalának refrénét idézi, amely mára a magyarság együvé tartozásának himnusza lett a sportpályákon, lelátókon. Ezzel is kifejezésre kívánjuk juttatni, hogy egységre törekszünk.
  4. A rendezvény kis kitérő után most visszatér a Pázmány ITK-ra, ahol olyan nagysikerű Offline alkalmakat tartottunk, mint az első rendezvény Hodász András atyával, vagy a márciusi alkalom, amelyen Fábry Kornél atya beszélgetett velünk.
  5. A hetedik Offline alkalomra készülünk, hétfő este velünk lesz az ezeregyszázadik résztvevő is (valószínűleg pár perccel utána érkezik az ezerkétszázadik).
  6. Az eddigi alkalmakról készült videókat eddig közel 49 ezren tekintették meg a YouTube-on!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt hétfőn este! A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken legfeljebb egy perc alatt kitölthető. A 777 Offline október rendezvényének Facebook-eseménye, amelyen folyamatosan friss információkat osztunk meg, itt érhető el. A rendezvény helyszíne a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karának aulája (1083 Budapest, Páter utca 50/A.).

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás