2017. 04. 03.

Te elgondolkoztál már azon, mitől vagy boldog?

Ha a boldogság szóra gondolunk, talán legelőször azok a hollywoodi filmek jutnak eszünkbe, melyek már-már irritáló módon puffogtatják a jól bevált kliséket az amerikai álomról, az örökké tartó szerelemről, és a fényűző csillogásról. A boldogság azonban egy sokkal nehezebben meghatározható állapot.

“Te mitől vagy boldog?” – ezt a kérdést teszi fel a shoeshine.hu nemrégiben bemutatott egész estés dokumentumfilmje, melyet a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában forgattak. A film egy Fülöp-szigeteki misszió megrendítő munkásságát mutatja be olyan fiatalok élettörténetein keresztül, akik számunkra elképzelhetetlen nyomorban és brutalitásban élték az életüket gyermekkorukban.

hirdetés

A 20 éve működő ACAY misszió a szó legszorosabb értelmében életeket ment odakint. A missziót négy nővér vezeti, akik közül az egyik magyar. Ez a film azonban, nem csak emiatt lehet érdekes a magyar, vagy akár az európai közönség számára. A Faces of Love című film egy olyan alkotás, amely térdre szólít, tettre hív, átalakít.

A Faces of Love című filmet április 9-én, és 29-én nézheted meg legközelebb a Premier Kult Café mozitermében. A belépés regisztrációhoz kötött, amelyet itt tehetsz meg.

 

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás