777
2016. 12. 31.

B.Ú.É.K.! – A 777 szerkesztőinek újévi jókívánságai

Az év utolsó napján arra vetemedtünk, hogy egyenként kívánunk Nektek boldog új évet! Fogadjátok sok szeretettel a 777 csapatának üzeneteit!

Harmati Dóra

“Minden olyan gyorsan történt. Az oldal elindulása és felpörgése szinte egy pillanat műve volt. Látom,hogy hányan olvassák az írásainkat és beleszédülök. Még a legalacsonyabb olvasottságú anyag emberei is meg tudnának tölteni egy hatalmas báltermet vagy sportpályát. Csak hálát tudok adni Istennek ezért az evangelizációs lehetőségért. Ha akár csak egy embernek is tudtam adni valamit egy-egy blogommal,már megérte.
Kívánom minden kedves olvasónak,hogy találja meg azt a szolgálatot,amire Isten elhívta, és legyen békés, boldog újéve Krisztussal. Azaz B.Ú.É.K!”

Herényi Márk Barnabás:

“Gyönyörű világban élünk és az életünk tele van ajándékokkal. Azt kívánom mindnyájatoknak, hogy járjatok nyitott szemmel és nyitott szívvel, hogy minél többet vegyetek ebből észre. Sok-sok olyan pillanatot kívánok, amikor eláraszt benneteket az a jóleső érzés, hogy az élet szép! Egészen megdöbbentő számomra, hogy ennyien olvassák az írásainkat. Nagyon hálás vagyok mindenkiért, akit sikerült elérnünk, megszólítanunk.”

Bese Gergő atya:

“2017-ben számos évfordulóra emlékezünk: Szent László év, Reformáció vagy a Fatimai jelenések centenáriuma, de számunkra, a 777 csapatának az első születésnap éve is lesz 2017. Lassan kezdjük megismerni a körülöttünk lévő világot, egyre többen hallanak rólunk, ismerik meg az írásainkat. De a gyarapodást folytatni kell. Mert úgy érzem nagy szüksége van a ma emberének az örök Igére és azokra az értékekre, amelyeket napról – napra szeretnénk átadni. A jövő esztendőre továbbra is kívánom olvasóinknak a befogadó szívet és képességet a látásra, hogy észre vegyék a jót és azt, ami épít.”

Kunszabó Eszter:

“A 777 létezése, működése és növekedése számomra egyértelműen a csoda kategóriába tartozik. Újra és újra meglep, hogy mennyi emberhez jutnak el az írásaink, hogy mennyien hallanak rólunk. És mégis az egész teljesen reális és érthető, hiszen az oldal Isten akaratából jött létre, az Ő nevét dicséri és az Ő örömhírét terjeszti. Mivel mindez az Ő fantasztikus műve, ezért igazán nincsen semmi megmagyarázhatatlan abban, hogy működik. Azt kívánom az olvasóknak 2017-re, hogy lépjenek ki a vízre, és a mennyei racionalitással szemléljék a hivatásukat, a lehetőségeiket az ötleteiket, ne a földivel, az tök uncsi!

hirdetés
Hodász András atya:

“Ebben az évben megtapasztalhattuk azt, hogy mennyire éhesek vagyunk az evangéliumra, Jézus tanítására a 21. században. Fantasztikus volt megélni, hogy tízezreket foglalkoztat a kérdés: hogyan lehetek keresztény ebben a világban. Ezt a szomjúságot őrizzük meg 2017-ben is! Kívánom, hogy 2017-ben se felejtsétek el a legfontosabbat: imádkozni, és gyakorolni a szeretetet. Ez az út vezet a mennybe.”

Martí Zoltán:

“Szavakkal leírhatatlan számomra a 2016-os esztendő: bekerültem az M4 Sport csapatába, létrehoztuk barátaimmal a 777-et, különdíjat kaptam a Beer Miklóssal készült interjúnkért. Azonban ezek az örömök semmit nem érnének a család, a barátok és az olvasók nélkül. Ti vagytok azok, akikkel ezeket a nagyszerű dolgokat megoszthattam. Köszönöm Nektek, hogy rátaláltok az oldalunkra, a rengeteg üzenetet, kérdést, észrevételt, bátorítást. Kívánom mindannyiunknak, hogy 2017 egy sikeres, Istentől áldott esztendő legyen mindannyiunk számára!”

Téglásy Nóra:

“Idén a 777 volt az igazi mókuskerék. Beindult, adtunk rá egy kis kakaót, és csak ment és ment és ment, és mi nem bírtunk kiszállni, ő meg nem állt meg. Jöttek a plusz emberek, új ötletek, váratlan visszajelzések, segítség felajánlások. A számok, a kérdőív, a kommentjeitek következtében sokszor ájuldoztunk. És amíg az Isten pörgeti ezt a mókuskereket, nem is lesz ez máshogy. Köszönjük, , hogy nem csak szemeitekkel, hanem imáitokkal is velünk vagytok!”

Kunszabó Anna:

“Istennel lenni nem könnyű, de gyönyörű. Idén is megtapasztaltam, hányszor keverjük össze a kényelmet a boldogsággal. A nehézségek mellett csodákat is megélhettünk, a 777 születése számomra 2016, legmeghatározóbb csodája! Visszagondolva az emberi tényező olyan jelentéktelennek tűnik ahhoz képest, amit az Úr munkálkodott az oldalon keresztül. Mikor a valóság olyan szép, hogy nehéz elhinni, újra és újra átélem, mennyire áldottak vagyunk.
Kívánom mindannyiunknak, hogy a 2017. a boldogság, a teljesség, az Úr felé vezető év legyen! Vegyük észre Isten áldásait, és engedjük Őt a sebeinkhez, hogy begyógyíthassa!”

Vágvölgyi Gergely:

“Visszagondolva elképesztően hosszúnak tűnik ez az év, megannyi változással és eseménnyel. Van miért hálát adni, az biztos. Számos küzdelem és dilemma, megoldásra tett kísérlet, sikerek és kudarcok. De az élet ebből áll, a jó harcot megharcolni, a pályát végigfutni, a hitet megtartani. Jó, hogy van a 777, mert segít ebben. Jó, hogy van egy alkotó közösség, mert otthon érezheted magad a felgyorsult digitális világ ellenére is.
Őszintén kívánom, hogy 2017 minden előzetes várakozás ellenére hozza el az árkok betemetésének, a sebek gyógyításának, a problémák orvoslásának, a jó egyre láthatóbb megjelenésének idejét kis hazánkban és szerte a világban. Kívánom mindannyiunknak, hogy Isten segítségével ennek hasznos építőkövei lehessünk! Számítanak ránk!”

Müller Márk:

“2016 megmutatta számomra, hogy az Istenbe vetett hittel hozott döntéseknek mindig vannak maradandó gyümölcsei. Hálásak lehetünk, hogy a globális szintű – felfoghatatlan következményekkel is járó – változások közepette számtalan tekintetben valóban az Irgalmasság Szent Évét élhette meg a hívő ember: vegyük csak példának a 777-et mint közösségi ajándékot Istentől.  2017 legyen a tettekben mindennap megtestesülő Krisztushit éve minden kedves Olvasónk számára!”

 

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás