2016. 12. 06.

Csak Egyet segíts!

Szélsebesen haladunk az év legvarázslatosabb néhány napja felé. Főképp a legkisebbeknek különleges ez az időszak, hiszen ők még teljesen át tudják magukat adni az ünneppel együtt járó csodáknak, amik számukra a karácsonyfa alatt, az angyaloktól hozott ajándékokban csúcsosodnak ki. Persze keresztényként tudjuk, hogy az ajándékozást, és az ünnep cukormázzal bevont manírjait a helyén kell kezelnünk. Mégis azt hiszem, hogy minden kisgyerek megérdemli az érzést, hogy az angyalok személyesen gondoltak csakis őrá, amikor az színes-szagos dobozkát a fa alá helyezték.

Így gondolják a Csak Egyet Szolgálat munkatársai is, akik idén is szeretnék megajándékozni a rászoruló családok gyermekeit egy-egy cipősdoboznyi angyali gondoskodással. Mi pedig arra gondoltunk, hogy besegítenénk az angyaloknak, és ehhez az olvasóink segítségét kérnénk!

Amennyiben szívesen megajándékoznál egy rászoruló kisgyereket, a csakegyet@gmail.com e-mail címen jelentkezz további információkért, ahol megtudhatod, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak teheted szebbé a karácsonyát. Nagyjából 80 ajándékra lenne szükség, jelentkezni december 16-ig lehet!

hirdetés

Előre is köszönjük a segítségeteket! További áldott adventi készülődést!

(fotó: blog.taxact)

Advent Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás