Hirling Zsolt
2016. 10. 19.

A 777 pódiumbeszélgetése Hirling Zsolttal

Néhány héttel ezelőtt készített interjút Hirling Zsolt világ- és Európa-bajnok evezőssel a 777, amelyet 25 ezernél is többen olvastatok el. Ezúttal személyes lehetőséget is biztosítunk arra, hogy meghallgassátok a három olimpiát megjárt sportoló tanúságtételét péntek délután a főváros szívében.

A Budapesti Városmissziós Napok keretén belül rendezik meg az “Egy csepp mennyország” elnevezésű missziós kávéházat, amelynek keretén belül Hirling Zsolt világ- és Európa-bajnok evezőssel beszélgetünk. A 777 szervezésében létrejövő eseményen a sportoló tanúságot tesz majd hitéről és életéről, nehézségekről és sikerekről,  kudarcokról és örömökről.

Már csak azért is érdemes eljönni a rendezvényre, mert Magyarországon nagyon ritka, hogy egy ilyen sikeres sportoló ennyire őszintén valljon hitéről és értékeiről. Komoly témákról, de mégis kötetlenül és lazán. Szeretnénk elérni, hogy a beszélgetés idejére sokan legyenek a kávézóban, ezzel kiállva amellett, hogy Magyarországon érdemes egy közéleti szereplőnek a hitéről beszélnie. Nagyon számítunk Rád, kedves Olvasónk!

Vendég: Hirling Zsolt

hirdetés

Időpont: október 21., 17:00

Helyszín: “Egy csepp mennyország kávézó”, Budapest, VIII. kerület, Reviczky utca 9. – a Fővárosi Szabó Ervin könyvtártól alig pár méterre

Belépés: ingyenes

Mindenkit szeretettel várunk!

Az “Egy csepp mennyország kávézó” Facebook-eseménye ide kattintva elérhető.

72-ora-padfestes-hirling-zsolt_vagott_640x480

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás