2016. 08. 13.

„Maradj erős!” – Nick Vujicic újra Magyarországon

Nagy öröm számomra, hogy az az ember, akinek életpéldája nagyon sokat jelent számomra, s a megtérésemben is nagy szerepet játszott, újra hazánkba érkezik! Három évvel ezelőtt, amikor nálunk járt, volt szerencsém meghallgatni Őt a debreceni előadásán. Egy élmény volt számomra látni, hallani azt az embert, kinek élete bizonyíték arra, hogy Istennek, Istennel semmi sem lehetetlen. 

Az iskolai és internetes zaklatás áldozatainak segítése, az együttműködési készség javítása, az elfogadó és befogadó szemlélet kialakítása – ez a fő missziója Nick Vujicic második magyarországi látogatásának, aki saját példáján keresztül szeretné támogatni a fiatal nemzedéket és megmutatni számukra a nehézségekben rejlő lehetőségeket.

A kéz és láb nélkül született világhírű tréner és motivációs prédikátor a Nem Adom Fel Alapítvány meghívására érkezik ismét Magyarországra 2016. szeptember 21-22-én, és tart előadásokat a Tüskecsarnokban. A jegybevételt jótékony célokra fordítja a szervező alapítvány.

„Stand Strong!” azaz „Maradj erős!” címmel indított kampánykörutat a világhírű előadó Nick Vujicic ez év januárjában, melynek célja, hogy csökkentse az iskolai zaklatások számát, segítse a fiatal nemzedéket, hogy elfogadóbbak és befogadóbbak legyenek egymással, illetve támogassa a zaklatások áldozatait abban, hogyan lehet felülemelkedni a nehézségeken. A kampány néhány európai országot is célba vett, így a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében, a Szeretet a Válasz Egyesület és az Ez az a Nap! Szervezőiroda közreműködésével Magyarországra is elér.

Jegyek vásárolhatók online a www.nemadomfel.hu/nickvujicic oldalon, illetve személyesen munkanapokon 14-19 óra között a Nem Adom Fel Café é& Bar-ban (VIII. kerület, Baross u. 86. – bejárat a Magdolna és a Szűz utca sarkánál).

Bővebb információ az eseményről: http://www.nemadomfel.hu/index.php/nick-vujicic-ujra-magyarorszagon

(Forrás: Nem Adom Fel Alapítvány)

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás