2016. 06. 11.

Nyugodj békében, Christina Grimmie!

Vannak hírek, amik nagyon megrendítenek. Ilyen volt a párizsi terror, ilyen a belgiumi robbantás; és ilyen volt az a hír is, amit ma reggel olvastam: a 22 éves énekesnőt, Christina Grimmie-t lelőtték, miközben autogrammokat osztott…

“Az amerikai tehetségkutatóban 2014-ben, harmadik helyen végzett Christina Grimmie életveszélyes sérülést szenvedett, majd később egy helyi kórházban meghalt, amikor rálőtt egy férfi Orlandóban. Az énekesnő éppen aláírásokat osztogatott rajongóinak a zenekarával adott koncertje után – derül ki a BBC tudósításából.” (24.hu)

Christina Grimmie a YouTube-on vált híressé: ismert dalokat énekelt el, vett fel videóra és töltött fel. Kivételes tehetségét sokan hamar felfedezték, mára több, mint 3 millió követője volt.

Számomra is egy különleges ember volt, egyszerre inspiráló, szívderítő és bájos; nem csak hihetetlen hangja volt, de gyakran tett tanúságot Jézusba vetett hitéről is. Az alábbi dal is egy keresztény dal: “In Christ alone” (Egyedül Krisztusban…)

hirdetés

Utolsó sorai így hangzanak: “Till He returns or calls me home, / Here in the power of Christ I’ll stand.” (Míg vissza nem tér, vagy haza nem hív engem / Egyedül Krisztus hatalma őriz) 

Egyszerre megható, szomorú és reménykeltő olvasni a dal alatti, mai kommenteket:

christina1
“Te inspiráltál, hogy elkezdjek zongorázni, és ez jobbá tette az életem. Ráadásul arra is inspiráltál, hogy jobb keresztény legyek. Te igazi hívő voltál, én most hiszem, hogy ott vagy a mennyben, Istennel. Nyugodj békében, Christina”

 

christina2
“A szívem megszakad, emlékszem, mikor 8-9 évesen néztem a videóidat és azon gondolkodtam, hogy milyen kivételes tehetség vagy. Pár év múlva újra rád találtam, és feliratkoztam a csatornádra. Inspiráltál engem, mikor gyerek voltam, azonnal belédszerettem, mikor meghallottam a hangodat. Folytasd az éneklést a mennyben is értünk, Christina.. mindig emlékezni fogunk rád és örökké szeretni fogunk. (…)❤️?? Tudom, hogy Isten most ott van veled. ❤️”

 

christina3
“Ne legyetek szomorúak, ez mind része Isten csodálatos tervének. Tudjátok, Ő sokszor rejtélyes módon cselekszik. És ne feledjétek, hogy az az ember is, aki megölte, Isten gyermeke. (…)

-> Az ember, aki megölte őt, miután elkapták, öngyilkos lett. Ha valamit tenni akartok érte, imádkozzatok a lelkéért.”

 

christina4
“Ez volt az első videó, amiben hallottam őt énekelni. Örülök, hogy tudja, ki az egyetlen és egyedüli Megváltó… ezért most Vele él. Valóban: “Egyedül Krisztusban.” (In Christ alone)”

 

christina5
“A hited tanúságtétel volt sokak számára. Iszonyatos, hogy a világ egy ilyen gyönyörű gyermeket vesztett el, de imádkozunk, hogy az Ő kezében légy most is. (…)

 

Jó ember volt.

Nyugodj békében, Christina!

Egyéb Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás