2016. 04. 16.

Bohóc jogvédők

Ahogy a 777 is beszámolt róla, magukat jogvédőnek és liberálisoknak valló provokátorok tüntettek Budapesten a lengyel kormány ellen, amely az abortusztörvény szigorítását tervezi. Bíborosnak öltöztek, abortusztablettával vicceltek: kevesen voltak és hangosak.

Azt kell mondjam, hogy fura egy lények ezek a jogvédők, érdekes találmányok, akiknek gondolkodását habár szeretném megfejteni, de őszintén megvallva nem sikerül. Ők azt vallják, hogy legyen minden szabad, ha kecskével akarsz házasságban élni, tedd azt, ha drogozni akarsz, csak nyugodtan, s ha meg akarod ölni a méhedben lévő gyermekedet, hát ne fogd vissza magad. Tedd azt, amit akarsz, mi támogatni fogunk téged, bármi is legyen az. Pontosabban, bármiben, amire mi azt mondjuk.

Mert ti, kedves liberálisok csak addig vagytok szabadelvűek, amíg az történik, amit ti szeretnétek. Abban a pillanatban, hogy olyan dolgot észleltek, ami nem tetszik, elkezdtek fasisztázni, középkori gondolatokkal vádolni, nőgyűlölőnek beállítani, össze-vissza hazudozni, provokálni. Ez a legnagyobb baj veletek. Jogvédőnek állítjátok be magatokat, de nem ismertek sem Istent, sem embert: jogot védtek, kivéve az emberi élet jogát.

hirdetés

Ha valami olyan történik, aminek nem örültök, utcára vonultok és sértegettek bennünket. Tudjátok, mi fáj nekünk, ezért szándékosan fájdalmat okoztok, gúnyt űztök számunkra fontos dolgokból. Fordítva viszont azt sem hagyjátok, hogy megszólaljunk, ti, akik véditek mindenki jogát. Csakhogy a mindenki nálatok nem más, csupán a hangos kisebbség. Kihasználjátok, hogy mi nem provokálunk, és hogy nem védjük meg magunkat és értékeinket. Sajnos.

Mert veletek ellentétben mi nem azt mondjuk, hogy mindegy, mit csinálsz: mi hiszünk abban, hogy létezik jó és rossz, erény és bűn, egészség és egészségtelenség, értékes és káros. Ti gyűlöltök bennünket, mi imádkozunk értetek. Ti viccet csináltok belőlünk, de ami ennél sokkal szomorúbb, hogy Istenből is.

Vigyázzatok, nehogy egyszer Ő is viccet csináljon belőletek!

Martí Zoltán

Blog Martí Zoltán
hirdetés

1 Komment

  • Válasz LL.kedő 2017. 05. 02. 12:14

    Csak ma találtam rá erre az oldalra,de azt kell mondanom hála Istennek!
    Ugyanis így közel egy hónap távolából és az azóta zajló újabb események tükrében az írás még ütősebb még hitelt érdemlőbb. Azóta ezek a Püspöki talárba öltözött bohóc legénykék és leánykák a jog egyenlőségének nevében külön jogokat, direkt kiváltságokat követelnek azon egyetemnek mely, hogy – hogy nem éppen az őket is finanszírozó Georg Soros amerikai milliárdos finanszíroz. És tüntetnek azért hogy ezek a finanszírozások titokban maradhassanak, mint a “civil” szervezetek finanszialitása.
    Tehát mára még tisztábban még plasztikusabban látszik hogy az ő jogvédő tevékenységük nem más mint egy jól körülírható háttérhatalom előjog védelme. És ebben a legszörnyűbb az, hogy a többségük tisztában sincs azzal, hogy ők mindeközben az “antikrisztus” szekértolójává aljasodtak.