2023. 12. 22.

Közlemény a 777 jövőjéről

A 777 csapatának közleménye szolgálatunk jövőjével kapcsolatban.

Véget ért a 777 támogatói kampánya, amelynek célja a szolgálatunk jövőbeli megmaradása volt. Örömmel és hálával adjuk hírül, hogy az olvasói adományoknak és az ÉrMe Hálózat támogatói estjének köszönhetően a 777 jövője az elkövetkező hónapkra biztosítottá vált – ez egészen pontosan azt jelenti, hogy költségvetésünk áprilisig biztosított.

Mindenekelőtt először és elsősorban Istennek adunk hálát, aki nélkül el sem indulhattunk volna. Különleges és néha rögös útra vezetett bennünket, amely rengeteg kegyelemmel és áldással jár. Nélküle nem is tudnánk és nem is lenne értelme folytatni.

Segélykiáltásunk rengeteg emberhez jutott el, akik önzetlenül és azonnal siettek segítségünkre. Nekik köszönhetően a 777 továbbra is független, a közösség által finanszírozott misszió maradhat. Ezúton szeretnénk hálánkat kifejezni nekik az összes követőnk nevében, hiszen nekik köszönhető hogy az elkövetkező időszakban is lesznek tartalmaink. Különösen is köszönjük azoknak az adományokat, akik a jövőben havi rendszerességgel járulnak hozzá növekvő kiadásaink fedezéséhez.

hirdetés

A befolyt összeg jelentős többségét a támogatói estnek köszönhetjük, amelyet az ÉrMe Hálózat szervezett. A meghitt esemény szervezésében és a 777 felkarolásában elévülhetetlen szerepe volt Szente Balázsnak, az ÉrMe Hálózat elnökének, ezúton is köszönjük az önzetlen segítségét!

Az elkövetkező hónapokban a megszokott tartalomgyártás és a könyvek árusítása mellett arra is törekszünk, hogy pályázatok írásával – és remélhetőleg elnyerésével – még erősebbé válhassunk, így hosszútávon az adományok nem a jelenlegi szintünk megtartását, hanem a missziónk fejlesztését támogathatják.

Nem utolsósorban szeretnénk köszönetünket kifejezni azoknak, akik imáikban hordoznak bennünket. Minden nap érezzük ennek a kegyelemnek az ajándékát, amely megtartott bennünket az elmúlt hét évben.

Természetesen a támogatói kampány után is van lehetőség az adományozásra, hiszen az a célunk, hogy minél hosszabb időre biztosítva legyen a 777 jövője. Ehhez pedig nélkülözhetetlen a segítségetek, így minden „karácsonyi ajándékot” hálával fogadunk.

Szeretettel kívánunk áldott karácsonyi készülődést, az új esztendőre Isten áldását és kegyelmét:

A 777 csapata

Közlemény
hirdetés