2023. 08. 17.

Ima, ha békességre van szükséged

„Kerestek engem és megtaláltok, mert teljes szívetekből kerestek engem” – olvassuk Jeremiás könyvében. Kapaszkodjunk ebbe az ígéretbe, amikor viharok dúlnak bennünk vagy körülöttünk! Jézus békessége olyan, mint egy világítótorony: a fénye átvilágít minden sötétségen és vad hullámzáson.

Drága Jézusom!

Amikor úgy érzem, nyomasztanak a körülményeim, kérlek, juttasd eszembe, milyen fontos időt szakítanom arra, hogy Rád figyeljek! Szeretem, amikor így szólsz hozzám: „Bízz! Én vagyok! Ne félj!”

Amikor feszült vagyok, nagy fegyelem és mély bizalom kell ahhoz, hogy Rád tudjak figyelni. A fejemben zakatoló gondolatok megnehezítik, hogy meghalljam halk suttogásodat. Hálás vagyok Szentlelked segítségéért: Ő lenyugtatja az elmémet, ha erre kérem.

hirdetés

Örömmel tölt el, hogy Te – a Békesség Fejedelme – mindig velem vagy. Ott vagy nemcsak velem, hanem minden körülményemben is.

Te tartasz kézben mindent, ami engem ér!

Tudom, hogy sosem Te szerzed a rosszat, de a rossz dolgokat is képes vagy jóra fordítani. Ez nem minden esetben jelenti azt, hogy elveszed a szenvedésemet, de azt igen, hogy megváltod – megtöltöd értelemmel. Ezért amikor nehézségek vihara dúl körülöttem, a Te hangodra figyelek, Te pedig azt mondod: „Bízz Bennem!” Így aztán keresem közelséged jeleit a viharban. Igéd biztosít arról, hogyha kereslek Téged, megtalállak, mert teljes szívemből kereslek.

A te nevedben, ámen.

Forrás: Sarah Young – Jézus meghallgat, Jézus válaszol

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Ima
hirdetés