2023. 07. 24.

Kérjetek, és adatik! – egyre többen használjátok a 777 Imafalat

Nagy örömünkre egyre többen éltek a 777 Imafal adta lehetőséggel, ahol bátran kérhet bárki imát, és mondhat fohászt mások imakéréseiért. Nem lehet elégszer elmondani, mennyire nagy ereje van annak, ha őszintén vállaljuk a szívünk mélyén rejlő kéréseket, és ha odaállunk egymásért imádságban!

Múlt hét óta – amikor a 777 főszerkesztője arra buzdított Titeket, hogy használjátok bátran az Imafalunkat – egyre többen írtok kéréseket, imádkoztok egymásért vagy épp hálát adtok a meghallgatott imákért. Annyira nagy öröm nekünk is látni, ahogy gyűlnek ezek az imaszándékok és az arra adott reakciók!

Isten minden imát meghallgat, azt is, ha egyedül vagyunk, és azt is, amikor közbenjárunk egymás ügyéért.

Két évvel ezelőtt azért hoztuk létre az Imafalat, mert hiszünk az ima erejében. Maga Jézus fogalmaz így: „Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják mennyei Atyámtól. Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” (Máté 18:19-20)

Az Imafalon már visszajelzéseket is lehet írni azoknak, akik imádkoztak az adott szándékért és szeretnék követni a kérés alakulását. Később Hálafalat is készítettünk az oldalra, ahol bárki hálát adhat egy-egy szándék meghallgatásáért, vagy egyéb bizonyságokat is megoszthat az imájával kapcsolatban. Érdemes élni a teljesen ingyenes regisztráció lehetőségével, hiszen így nemcsak az imakéréseket látod, hanem Te is tudod jelezni, ha imádkozol a szándékért, illetve visszajelzést kaphatsz az imaszándékoddal kapcsolatban.

hirdetés

Íme néhány a legfrissebb imakérések közül:

  • Zsófi kérése: „Kérlek imádkozzatok, hogy a Jóisten megajándékozzon minket egy kisbabával!”
  • Anna a párjáért kért imát, aki lelki krízisben van épp.
  • Zsolt azért kért imát, mert a várandós nővérét elhagyta a párja, és már egy ötéves kislányuk is van – az ő kibékülésükért kérjük Istent.
  • Ágnes egy fiatal-felnőtt lányért kér imát, „hogy végre megtapasztalhassa és elhiggye, hogy méltó a szeretetre. Küldjön neki az Úr egy fiút aki vállalja és szereti őt és képessé teszi a szeretetre.”
  • Máté útmutatásért kért imát, ugyanis több kudarc után elbizonytalanodott, merre szeretné terelni Isten az életét.
  • Renáta a kisfia gyógyulásáért kér imát. „Már több mint egy éve küzd tourette szindrómában. Nagyon szeretne újra tünetmentes életet élni!”

A Hálafalon szívmelengető sorokat olvashatunk:

  • András, aki egy osztálytársáért kért imát, hálát adott Istennek és az imádkozóknak, mert azóta barátját kiengedték a kórházból és javult az állapota.
  • Anna eredeti imakérése az volt, hogy a rokona, aki már sok kisbabát elveszített, egészséges gyermeket hozhasson a világra és minden rendben legyen. Háláját így osztotta meg: „Minden rendben van a kismamával és a babával is, és már azt is tudjuk, hogy leánygyermek fog születni. Hálásan köszönöm az imáitokat!”
  • Csilla egy közeli hozzátartozója szívműtétjéért kért közbenjárást. Ezt írta a Hálafalra: „A műtét sikerült, minden rendben van! Nagyon köszönöm az imákat! Isten áldjon mindenkit!”

Arra bátorítunk, hogy Te is imádkozz egy-egy szándékért

– így növelve saját imaéletedet és imával töltött idődet –, és bátran kérd te is mások fohászát életed egy-egy fontosabb céljáért, kihívásáért. Az Imafal főoldalát ide kattintva találod.

„Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik.” (Máté 7:7-8)

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Imafal
hirdetés