2023. 07. 17.

Kísértés, szigorlat, munkahelyváltás – ezekért kérnek imát a 777 olvasói

Arra buzdítunk, hogy imádkozz az Imafalra írt szándékokért – és Te is kérd bátran mások fohászát életed nagy céljaiért, kihívásaiért!

Immáron két éve működik az imafalunk, ahol bárki szabadon kérhet fohászt – és mondhat imát mások szándékaiért. Azért hoztuk létre az Imafalat, mert hiszünk az ima erejében, maga  Jézus fogalmaz így: “Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják mennyei Atyámtól. Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.”

hirdetés

Az olvasói adományoknak köszönhetően megvalósuló felületen bárki szabadon kérhet imát és fohászkodhat mások kéréseiért. Az egyik kedvenc fejlesztésünk pedig az, hogy visszajelzéseket is lehet írni azoknak, akik imádkoztak az adott szándékért és szeretnék követni a kérés alakulását. A Hálafalon pedig bárki hálát adhat egy-egy szándék meghallgatásáért, vagy egyéb bizonyságokat is megoszthat az imájával kapcsolatban. Érdemes élni a teljesen ingyenes regisztráció lehetőségével, hiszen így Te is tudod jelezni, ha imádkozol a szándékért, illetve visszajelzést adhatsz/kaphatsz az imaszándékokkal kapcsolatba.

Az elmúlt hetekben az alábbi imakérések érkeztek az Imafalra, a hivatkozásokra kattintva láthatod a teljes kérést:
  • Kata azért kér imát, hogy egy hatalmas kísértést le tudjon győzni.
  • Zsuzsi kérése:  “Kérlek imádkozzatok velem azért, hogy átmenjünk szaktársaimmal együtt a fizika és biológia szigorlaton. Adjon az Úr nekünk bölcsességet, kitartást, bátorságot, erőt.
  • Zsófi munkahelyet szeretne váltani, de egyelőre félt a váltástól
  • Zsuzsa abban kéri a lelki segítséget és támogatást, hogy barátnője megkeresztelkedjen: “Barátnőm Istenben hisz, de megkeresztelve nincsen. Korábbi rossz élményei miatt nagyon fél az elköteleződéstől, az intézményes keretek közötti vallásgyakorlástól. Érte szeretnék imákat kérni.
  • Tamara is egy barátjáért kéri az imákat, aki szeretné megtalálni a lelki békéjét.

Arra buzdítunk, hogy Te is imádkozz egy-egy szándékért – így növelve saját imaéletedet és imával töltött idődet -, és bátran kérd te is mások fohászát életed egy-egy fontosabb céljáért, kihívásáért. Az Imafal főoldalát ide kattintva találod.

Bíztam az Úrban, bizakodtam, s ő lehajolt hozzám és meghallgatta kiáltásomat. (Zsoltárok 40,2)

Imafal
hirdetés