2023. 05. 03.

5+1 ajándékötlet anyák napjára

Ha idén szeretnél túllépni a cserepesvirág-bonbon kombináción és valami mással, kreatívabb módon meglepni az édesanyád, adunk néhány ötletet, mit adhatsz anyák napjára.

  1. Igekártyák üvegtartóban

Az egyik legjobb ajándék, ha kis cetlikre felírsz bátorító, szép, számodra vagy édesanyád számára fontos igéket és azt egy egyszerű csatos üvegbe vagy befőttesüvegbe teszed. Ez nemcsak kedves ajándék, de költségkímélő is, ráadásul minden nap tud belőle húzni, és az adott igén elmélkedni, imádkozni.

  1. Közös fotók

Egy édesanyának mindig az egyik legnagyobb kincs lesz, ha közös fotókat láthat veled! Nyomtass ki az elmúlt időszakból – vagy akár régről – képeket, és tedd őket keretbe vagy egy szép albumba! Nem bonyolult, mégis személyes ajándék.

hirdetés
  1. Cukrászda kettesben

Ha édesanyádnak a minőségi idő a szeretetnyelve, akkor a legjobban annak fog örülni, ha időt töltötök együtt. Vidd el egy kávézóba vagy cukrászdába, ahova már régóta el szeretne menni vagy amit te különösen kedvelsz! Ha csak egy órátok van együtt, már az is hatalmas feltöltődést tud adni.

  1. Kuponok az idei évre

Az igekártyához hasonlóan kuponokat is készíthetsz kis papírcetlikre. Ezekre olyan programok kerülhetnek, amelyeket a jövőben együtt valósítotok meg. Pl. túrázás, közös színház, egy masszázs, amelyre befizeted. Adj meg egy határidőt is, hogy meddig használhatja fel a kuponokat, így nem merülnek feledésbe az ötletek.

  1. Biblia vagy egy számodra kedves könyv a kedvenc idézeteiddel

Nagyon jó érzés úgy kézbe venni egy könyvet, hogy azt egy hozzád közelálló ember ajánlotta. Vedd meg a kedvenc regényed/könyved egy példányát és emeld ki benne azokat a részeket, amelyek különösen megragadtak – így add oda az anyukádnak! Természetesen lehet ez a Biblia is, akkor is ha van már neki akár több fordítás otthon. Ilyen még biztos nincs!

+1. Ne feledkezzünk el az ima erejéről anyák napján sem!

Imádkozz édesanyádért, áldd meg őt, hogy testben és lélekben is jól legyen, hogy átélhesse Isten szeretetét. Ehhez még az sem kell, hogy az édesanyád hívő legyen; minden elmondott imának van szerepe, és nem kerüli el Isten figyelmét.

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Pontokba szedve Szilágyi Anna
hirdetés