2023. 04. 27.

A 777 főszerkesztője is elkíséri Ferenc pápát Magyarországra

Hatalmas megtiszteltetés érte a 777 csapatát, hiszen Martí Zoltán főszerkesztő azon kevés újságírók egyike lehet, akik Ferenc pápával együtt utazva vesznek részt a magyarországi látogatáson. Ez azt jelenti, hogy péntek reggel egy repülőgépen érkezik a Szentatyával – és vasárnap este vissza is “kíséri” Ferenc pápát Rómába. Az elkövetkező napokban több élő bejelentkezéssel és közösségi oldalainkon kiemelt tartalmakkal készülünk. 

Különlegesen nagy dolog és megtiszteltetés a 777 csapata számára, hogy Ferenc pápa magyarországi látogatása alkalmával oldalunk főszerkesztője is azon kevés újságírók egyike lehet, akik a Szentatyát végigkísérik az útján. Pénteken reggel a pápai delegációval együtt utazik Martí Zoltán Budapestre, majd a programokon való részvételt követően vasárnap este vissza is utazik az örök városba. 

hirdetés

A Szentatya apostoli útjára hagyományosan újságírók is érkeznek, akik a világ legnagyobb médiumait képviselik, illetve a meglátogatott ország néhány újságírója is velük tart. Ez egy nagyon szűk kör, ezért óriási öröm számunkra, hogy beválogatta a Vatikán oldalunk alapítóját, ezzel elismerve a 777 munkáját.

Nagyon nagy izgalom és megrendültség is van bennem, hiszen ez a lehetőség az egész 777 csapata számára hatalmas dolog, a hét éves szolgálatunk elismerése. Hiszem, hogy nem csak a szerkesztőket képviselem majd Ferenc pápa közelében, hanem olvasóinkat is, akiknek imája és támogatása nélkül nem is létezhetnénk” – fogalmazott Martí Zoltán már Rómából. 

Szokás szerint Ferenc pápa Budapestre tartva személyesen köszönti majd az újságírókat – reményeink szerint ekkor lehetőség lesz arra, hogy olvasóink üdvözletét is átadjuk, ezenkívül pedig két jelképes ajándékkal is készülünk – hogy pontosan mivel, azt egy későbbi cikkünkben eláruljuk. Terveink szerint több élő közvetítést és sztorikat is készítünk a helyszínekről, már ma késő délután Rómából bejelentkezünk a legfrissebb hírekkel és információkkal. Érdemes lesz tehát az elkövetkező napokban atkívan követni a 777 Facebook- és Instagram-oldalát is!

Közlemény
hirdetés