2023. 04. 04.

Ima, ha túl sokat aggódsz

„Vesd az Úrra terhedet, és ő gondot visel rád! Nem engedi sohasem, hogy ingadozzon az igaz” – olvassuk a Zsoltárok könyvében. Ha úgy érzed, most elborítanak az aggodalmak vagy túlságosan a problémád körül forogsz, ez az ima neked szól!

Hatalmas Istenem!

Örömmel tölt el hívó szavad: „Minden gondolat vesd rám, én megtartalak!”. Kimerítő a saját terheim cipelése. A vállaimat nem ilyen nehéz terhekhez tervezted, úgyhogy kérlek, taníts meg Rád vetni minden gondomat!

Amikor ráébredek, hogy valami nyomaszt, megpróbálom felmérni, hogy az én problémám-e vagy sem. Ha nem az enyém, egyszerűen elengedhetem. Ha viszont az én problémám, beszélnem kell Neked róla – és kérni, hogy segíts a te nézőpontodból látni, aztán megtenni, amit kell.

Tanulgatom, hogy nem hagyhatom a problémáimat a figyelem középpontjába kerülni, mert akkor lenyomnak. Inkább odahozom aggodalmaimat Hozzád, és ott is hagyom őket Nálad – bízva abban, hogy te majd hordozod őket erős vállaidon.

Nagyon hálás vagyok az ígéretért, hogy megtartasz, és megadsz mindent, amire szükségem van. Igéd biztosít arról, hogy be fogod tölteni minden szükségemet dicsőséged gazdagsága szerint. Köszönöm neked!

Ámen.

 

Forrás: Jézus meghallgat – Jézus válaszol 

Borítókép - Fotó: Bartekszewczyk | Dreamstime.com
Ima
hirdetés