2023. 03. 27.

Egy megható kép, amely emlékeztet, mi vár ránk a mennyben

Egy szerető édesapa egy szoborral akarta bemutatni, hogy a kisfia halála egy új és szabadabb élet a Mennyei Atyával.

Könnyen stresszesnek és túlterheltnek érezzük magunkat – az életben mintha ez nem lenne kikerülhető. De fontos emlékeztetni magunkat arra, hogy a földi nehézségek és kihívások csak egy részét képezik annak az útnak, amely a mennyországba vezet. Ez a nemrég közzétett kép nagyon szépen megragadta ennek az igazságát:

Fotó: Facebook

A Mum Central által a Facebookon megosztott fotón egy sírkőhöz készült szobor látható, amelyet egy édesapa készített a kisfiának, aki a fiát a földi terhektől szabaddá válva ábrázolta. A sírkő, amelyen egy gyermek tolószékéből feláll és az ég felé nyúlik,

arra emlékeztet, hogy minden, amit el kell viselnünk a Földön, akár fizikailag, akár lelkileg, csak pillanatnyi.

A fotó egy másik kerekesszékes fiatal fiúról is emlékeztető, akinek nemrég halálközeli élményben volt része. Jonathan különféle testi fogyatékosságokkal küzd és nemrég rövid időre beállt nála a halál, de az orvosok végül vissza tudták hozni. Azonban a halálközeli élményében – mint utólag az anyukájának elmesélte – Jézus kertjében járt, ahol tudott futni, járni és fára mászni is. Újraélesztették, de az élménye óta azt mondja, nem fél a haláltól, mert tudja, hogy Istennél szabadság várja. Bár korlátozott a mozgásában és a kommunikációjában, a történetével azóta is inspirál és hitet ébreszt másokban.

hirdetés

A története arra emlékeztet bennünket, hogy fogadjuk el azt, amink van, mivel Isten célt adott nekünk itt a Földön.

 

Forrás: Aleteia

Fordította: Szilágyi Anna 

Egyéb
hirdetés