2023. 01. 22.

Te mit kérdeznél Lackfi Jánostól?

Különleges lehetőséget biztosítunk a 777 olvasóinak: Lackfi Jánostól, a magyar kortárs irodalom egyik legnagyszerűbb költőjétől és írójától kérdezhettek!

Folytatódik a 777 népszerű kezdeményezése, a közösségi interjúkészítés! Szerkesztőségünk bizonyos interjúknál felajánlja a lehetőséget az olvasóinknak, hogy kérdéseket tegyenek fel az interjúalanynak, a legnépszerűbbeket pedig egészen biztosan meg is kérdezzük. Az a megtisztelő és örömteli lehetőségünk van, hogy Lackfi János író, költő, műfordítóval – számtalan díj büszke birtokosával – beszélgethetünk hétfő délután. Nem vagyunk téma híján, hiszen a kortárs magyar irodalom egyik kiemelkedő alakjáról van szó, aki mindig magától értetődő természetességgel vall hitéről, életéről, az apaság – és nagyapaság – öröméről.

A Slido rendszerén keresztül nem csak kérdéseket tehettek fel, de kedvelhetitek is őket, így egészen biztosan a legtöbb embert érdeklő témákat érinthetjük a beszélgetés során. Kérdéseiteket január 23., hétfő 13 óráig várjuk, így érdemes nem sokáig halasztani a ritka lehetőséget!

hirdetés

Te mit kérdeznél Lackfi Jánostól? Kattints ide és írd meg, a neked tetsző kérdéseket pedig kedveld!

Négy évvel ezelőtt Lackfi János a 777 OFFLINE vendége volt, érdemes visszanézni az akkori beszélgetést:

Egy-házban vagyunk – Lackfi család

Borítókép - Fotó: Hegedűs Márton
Te kérdezel!
hirdetés