2023. 01. 13.

Ima a meggyilkolt rendőrért

Az Újbudán megkéselt fiatal rendőrről szóló hírek ellepték az internetet. A tragikus eseményt mi nem szeretnénk kitárgyalni, viszont fontosnak tartjuk, hogy imádkozzunk mindenkiért, aki érintett most!

Drága Istenünk!

Te látod, milyen tragédiák történnek a földön és azon belül a fővárosunkban is. Szeretnénk eléd hozni a ma hajnalban Újbudán megkéselt fiatal rendőrt és a családját. Bár nem értjük, miért történhetnek ilyen borzalmak, de hisszük, hogy te Úr vagy mindenekfelett!

Imádkozunk az elhunyt rendőr lelki üdvéért, aki bátran, életét nem féltve szállt szembe a gonoszsággal. Imádkozunk a fiatal férfi családjáért, barátaiért, minden szerettéért, kérlek adj nekik mennyből jövő vigasztalást, vedd körül őket a szereteteddel és használd fel a tragédiát arra, hogy közelebb kerüljenek Hozzád!

Istenem, te látod, hogy ilyenkor az emberi reakció az elkövetővel szemben a düh, a harag és az értetlenség, de imádkozunk az ő megtéréséért is! Jézus, te a földi szolgálatod során sok bűnöst megérintettél, és egészen új ember lett belőlük, hisszük, hogy senkiről nem mondasz le.

Uram, kérünk oltalmat az összes rendőrre, kérlek, védelmezd meg őket és vigyázz rájuk – szolgálat közben és azon túl is. Köszönjük, hogy vannak, akik arra lettek elhívva, hogy védelmezzék az embertársaikat. Kérlek, mutasd meg nekik, hogy bízhatnak Benned, mert te hűséges Isten vagy!

Jézus nevében, ámen.

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Ima