2022. 12. 08.

Mostantól megrendelhető a Hétről hétre határidőnaplónk!

Végre elérkezett az idő: megrendelhetitek a 777 első kreatív határidőnaplóját!  A naplón hónapokig dolgoztunk, és büszkék vagyunk a végeredményre, amely karácsonyi ajándéknak is kiváló. A célunk, minden nap megélhessétek a kapcsolatot Istennel, miközben az önismeretetek is mélyül.

Hétről hétre címmel megjelent a 777 kreatív naptár és imanapló, amely mostantól MEGRENDELHETŐ ITT. A naplóval a célunk, hogy ne csak vasárnapokon imádkozz Istenhez, hanem minden napodon élvezhesd a kapcsolatot Vele. Így soha nem lesz egyhangú az életed, hanem izgalmas kaland, amelyben persze vannak hegyek és völgyek is. 

A határidőnapló 12 hónapja 12 témát ölel fel. A Szentlélek gyümölcseit vesszük végig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség (ld. Gal. 5:22). Ezeket nem véletlenül nevezzük gyümölcsöknek: nem emberi erőlködésből, hanem Istennel és az Ő Szentlelkével való természetes kapcsolódásból fakadnak. A többi témát pedig Ézsaiás próféta könyvéből választottuk, aki így ír: „az Úr lelke nyugszik rajta: a bölcsesség és az értelem lelke; a tanács és az erősség lelke; a tudás és az Úr félelmének lelke” (Ézs. 11:2).

Nagyon hálásak vagyunk, hogy tizenkét nagyszerű ember osztotta meg a naplóban a saját élményeit, gondolatait ezekben a témákban, köztük Böjte Csaba, Csókay András, Lackfi János, Pécsi Rita és Révész Szilvia.

hirdetés

Minden témához írtunk önreflexiós kérdéseket is, hogy még jobban elmélyedhess bennük. Ajánlunk általunk szeretett könyveket és 777-es cikkeket is, amelyeket QR-kóddal könnyen elérhetsz.

Minden hét elején találhatsz egy-egy mottót, amely vezérfonalként szolgál, egy heti kihívást, amely tartalmasabbá teheti a mindennapjaid. Ima- és hálalistának is hagytunk helyet, amelyeket Te tölthetsz ki! Hiszünk abban, hogy

mindennél fontosabb az ima, azaz az Istennel való beszélgetés, és a hála, amely a legnehezebb napokon is segít hitben maradni és észrevenni az áldásokat az életedben.  

A napló különlegessége az is, hogy nem kimondottan 2023-ra szól, hanem bármikor elkezdheted és a saját tempódban töltheted ki – garantáljuk, hogy egy év múlva szuper érzés lesz visszatekinteni a felismeréseidre, az önismereted mélyülésére és arra, mennyit formálódtál Isten által!

A naptár december 15-ig bevezető áron, 3990 forintért kapható. Rendeld meg most! 

Egyéb
hirdetés

3 hozzászólás

  • Válasz Tóth Benedek 2022. 12. 09. 12:32

    Magyarországi házhozszállítás esetén kb mennyi időn belül várható a kiszállítás? Köszönöm előre is!

    • Válasz Martí Zoltán 2022. 12. 09. 12:36

      Kedves Benedek, megrendeléstől számítva 2-3 munkanap.

      Üdvözlettel:

      Martí Zoltán

      • Válasz Tóth Benedek 2022. 12. 09. 12:58

        Kedves Zoltán!
        Nagyszerű! Köszönöm szépen a gyors választ!
        Üdvözlettel