2022. 12. 05.

Szerdáig hatalmas kedvezménnyel vásárolhatóak meg a saját kiadású könyveink

December 7-ig bármelyik két saját kiadású könyvünk hatalmas kedvezménnyel, 2990 forintért vásárolható meg. Csapjatok le rá gyorsan! 

Különleges akciót hirdetünk: december 7-ig, azaz szerdáig bármelyik két saját kiadású könyvünk egy áráért, azaz 2990 forintért vásárolható meg. Az eddig kiadott könyveink mindengyikére vonatkozik a kedvezmény, tehát az akcióban résztvevő könyvek: 

  • Papp Miklós – A Papp válaszol 
  • Papp  Miklós – A Papp újra váalszol 
  • Martí Zoltán, Csókay András – Istennel a műtőben 
  • Lábánné Hollai Katalin – Megszabadítottál szégyenemtől 

De elevenítsük fel a könyveink tartalmát! 

1.A Papp válaszol

2018 novemberében indult a 777 blogon a „Papp válaszol” című rovat, amelynek keretében minden héten három olvasói kérdésre ad részletes, szívhez szóló választ a görögkatolikus pap. Rovata hamar a blog legnépszerűbb írásai közé került, ez pedig az igényes olvasókat is dicséri, akik hétről-hétre várják az új részeket. Miklós atya tabuk nélkül, mégis irgalommal ír olyan nehéz témákban, mint a szexualitás, a párkapcsolat, a házasság vagy az önismeret. Az első évad befejeztével a szerkesztők és a szerző is úgy gondolta, hogy érdemes ezeket a remek írásokat könyv formájában, tematizálva is megjelentetni.

hirdetés

 2. A Papp újra válaszol 

Kovács András Péter humorista ezt írta ajánlójában: „Ha olvasod ezt a könyvet, próbáld így olvasni: ne csak Miklós atya egyes válaszait nézd – nézd az összképet, nézd az alapállást, ahonnan a válaszok születnek, és kívánom, hogy közben te is felismerd, amit én is éreztem olvasáskor: Nahát, Miklós atya! Ugyanazon a dombon ücsörgünk!” Az fentebb említett rovat olyan népszerű lett, hogy 2020-ban már majdnem száz oldalnyi kérdés érkezett Papp Miklóshoz, olyan fontos témákról, mint a házasság, az életvezetés, az önismeret – vagy éppen a koronavírus okozta nehézségek. Miklós atya legújabb válaszai pedig ismételten könyvért kiáltottak. 

3. Istennel a műtőben 

Interjúkötetünk Csókay András nemzetközi hírű idegsebésszel. Az interjúkötet nagypapától–nagypapáig tart: a nagyszülők életének sorsfordító eseményeitől elvezet bennünket egészen András nagypapakoráig. Ez az út nem egyszerű és sima: egészen megrendítő, máskor pedig felemelő történetek gyönyörű kavalkádja, amelynek csúcsa a hitben való megerősödés.

4. Megszabadítottál szégyenemtől 

Lábánné Hollai Katalin könyve a Biblia és a 21. század meddő asszonyairól szól. A szerző így ír  a könyvről: „Miközben odaadtam Istennek a legmélyebb sebeimet, a meddőségemet, Ő cselekedett bennem és átformált engem.” Révész Szilvia, baptista lelkigondozó és lelkészfeleség ajánlója szerint: „A Bibliában szereplő ősi, de máig érvényes történeteket, Isten gyermekvállalással kapcsolatos ígéreteit, és saját küzdelmeit tárja elénk a szerző megrázó és hiszem, hogy sokak számára gyógyító őszinteséggel és hittel.”

A könyvakción ITT tudsz vásárolni. 

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás