2022. 12. 05.

Ima, ha vágysz a valódi örömre

„Megismerteted velem az élet útját, teljes öröm van tenálad, örökké tart a gyönyörűség jobbodon.” (Zsolt. 16:11) Istennél valóban teljes örömünk van! Íme egy ima, ha szükséged van arra, hogy újra betöltse az Ő jelenléte a szíved!

Szeretett Jézusom!

Te vagy az öröm, amelyet senki nem vehet el tőlem. Megpihenek jelenlétedben, és ízlelgetem ennek a dicsőséges ajándéknak a csodás voltát. Hatalmas öröm, hogy ez az áldás örökre az enyém – Te az enyém lettél és én a Tiéd mindörökre!

Sok minden van a világon, ami egy ideig örömöt okozhat, de a halál és az enyészet miatt mind véget ér egyszer. Benned páratlan kincsre leltem – Örömöm lehet abban, aki tegnap, ma és mindörökké ugyanaz. Senki nem foszthat meg ettől a gyönyörűségtől, mert Te hűséges vagy és nem változol.

hirdetés

Tudom, amikor örömtelennek érzem magam, nem az öröm forrásával (Veled), hanem inkább a befogadójával (azaz velem) van a gond. Időnként annyira más dolgokra – az életem nehézségeire és egyéb dolgaira – összpontosítok, hogy elhanyagolom a kapcsolatot Veled.

Segíts észben tartanom, hogy Téged tegyelek az első helyre az életemben,

és folyamatosan kapcsolatban legyek Veled, Első Szerelmemmel! Kérlek, add, hogy percről percre fogékonyabb legyek a jelenlétedre! Ahogy Benned gyönyörködöm, teljes örömben részesülök.

A Te örömöt hozó nevedben, ámen.

Forrás: Sarah Young – Jézus meghallgat, Jézus válaszol

Borítókép - Fotó: Gudrun Krebs | Dreamstime.com
Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás