2022. 12. 01.

Hamarosan megjelenik a 777 első kreatív határidőnaplója!

Hónapok óta dolgozunk rajta, és hamarosan Ti is kézbe vehetitek: megalkottuk a 777 első határidőnaplóját! A naplóval a célunk, minden nap megélhessétek a kapcsolatot Istennel, miközben az önismeretetek is mélyül. Figyeljétek az oldalt, mert már csak napok választanak el attól, hogy elinduljon az előrendelés!

Hétről hétre címmel jelenik meg napokon belül a 777 kreatív naptár és imanapló, amellyel az a célunk, hogy ne csak vasárnapokon imádkozz Istenhez, hanem minden napodon élvezhesd a kapcsolatot Vele. Így soha nem lesz egyhangú az életed, hanem izgalmas kaland, amelyben persze vannak hegyek és völgyek is. 

A határidőnapló 12 hónapja 12 témát ölel fel. A Szentlélek gyümölcseit vesszük végig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség (ld. Gal. 5:22). Ezeket nem véletlenül nevezzük gyümölcsöknek: nem emberi erőlködésből, hanem Istennel és az Ő Szentlelkével való természetes kapcsolódásból fakadnak. A többi témát pedig Ézsaiás próféta könyvéből választottuk, aki így ír: „az Úr lelke nyugszik rajta: a bölcsesség és az értelem lelke; a tanács és az erősség lelke; a tudás és az Úr félelmének lelke” (Ézs. 11:2).

Nagyon hálásak vagyunk, hogy tizenkét nagyszerű ember osztotta meg a naplóban a saját élményeit, gondolatait ezekben a témákban, köztük Böjte Csaba, Csókay András, Lackfi János, Pécsi Rita és Révész Szilvia.

Minden témához írtunk önreflexiós kérdéseket is, hogy még jobban elmélyedhess bennük. Ajánlunk általunk szeretett könyveket és 777-es cikkeket is, amelyeket QR-kóddal könnyen elérhetsz.

hirdetés

Minden hét elején találhatsz egy-egy mottót, amely vezérfonalként szolgál, egy heti kihívást, amely tartalmasabbá teheti a mindennapjaid. Ima- és hálalistának is hagytunk helyet, amelyeket Te tölthetsz ki! Hiszünk abban, hogy

mindennél fontosabb az ima, azaz az Istennel való beszélgetés, és a hála, amely a legnehezebb napokon is segít hitben maradni és észrevenni az áldásokat az életedben.  

A napló különlegessége az is, hogy nem kimondottan 2023-ra szól, hanem bármikor elkezdheted és a saját tempódban töltheted ki – garantáljuk, hogy egy év múlva szuper érzés lesz visszatekinteni a felismeréseidre, az önismereted mélyülésére és arra, mennyit formálódtál Isten által!

  

A havi írások szerzői:

Bohár-Kovács Janka

Böjte Csaba

Csókay András

Gégény-Kiss Abigél

Ilodigwe Emmanuel

Lackfi János

Lábánné Hollai Katalin

Papp Miklós

Pécsi Rita

Révész Szilvia

Veressné Ady Anna

Zics Ildikó

 

Hamarosan indul az előrendelés, ne maradjatok le! 

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás