2022. 11. 23.

Isten nem feledkezett el rólad

Az egész Biblia olyan, mintha Isten szeretettel teli, bátorító, személyre szabott szava lenne hozzánk. Ennek alapján íródott ez a néhány sor – fogadd szeretettel a mennyei Atyádtól! 

Drága Gyermekem!

Az irántad való szeretetem és neked tett ígéreteim ma is igazak. Kezeim között tartok minden egyes napot, amelyet neked szántam.

Még csak formátlan massza voltál, de én láttalak, és könyvembe be volt már írva minden egyes nap, amelyet neked szántam, mielőtt még egy is megkezdődött volna közülük. (Zsoltárok 139,16)

Nem feledkeztem el neked tett ígéreteimről. Nem hessegettem el rád vonatkozó álmaimat. Gyermekem, amit késedelemnek tartasz rád vonatkozó terveim beteljesülését illetően, valójában felkészülési idő. Kiképzés. Mivel szeretlek, fel akarlak készíteni arra, hogy befogadd és megkapd áldásaimat.

hirdetés

Az vagyok, aki alakít és elkísér téged utaimon, ahol nyomdokaimban jársz. Arra vágyom, hogy teljességgel megkapd mindazt, amit terveztem számodra, mert arra választottalak ki, hogy áldás, öröm és élet forrása legyél.

Fogd meg a kezemet, és kövess engem!

Szeretlek!

Mennyei Atyád

 

A YouVersion – Egy csoda minden nap nyomán. 

Borítókép - Fotó: Bogdan Sonyachny | Dreamstime.com
Lelkiség
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás