2022. 11. 11.

Hamarosan érkezik a Chosen 3. évada

Már nem kell sokat várnunk, hogy láthassuk a Jézus életéről szóló zseniális Chosen című sorozat legújabb évadát. Ha még nem láttad az első két évadot, itt az idő pótolni!

A Chosen 3. évada november 18-án érkezik, bár először az amerikai mozikban, aztán néhány napra rá online is elérhető lesz. Én már tűkön ülve várom – de biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül!

A 2. évad Jézus hegyi beszéde előtt ért véget, izgalmas volt látni a készülődést a helyszín keresésétől a beszéd megtervezésén át az emberek meghívásáig, és nyilván ennél még sokkal izgalmasabb lesz magát a tanítást meghallgatni!

hirdetés

Fotó: Angel Studios 

A rendező továbbra is Dallas Jenkins, aki már eddig is bizonyította a rátermettségét. Nemrég megosztotta a nézőkkel, hogy az új évad mottója a következő ige lesz: „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek” (Máté 11:28). A történetről azt mondta, a hegyi beszéd nyilvánvalóan megváltoztatta a világot, és hatására nemcsak Jézus követőinek, hanem az ellenségeinek is megnőtt a száma. „Ebben az évadban olyan nehéz kérdéseket fogunk feltenni a hitről, az életünkről, amelyek mindenkiben felmerülnek” – ígérte a rendező.

Fotó: Angel Studios 

A Jézust alakító Jonathan Roumie többször tett tanúságot hitéről, amely a sorozat miatt még inkább elmélyült – erről mi is írtunk korábban. „Sokkal mélyebbek lettek a beszélgetéseim Istennel, már nemcsak imádkoztam, hanem egy várakozó hit lett bennem. Isten tagadhatatlanul előkészített valamire – mint később kiderült, a teljes odaadásra” – mondta.

Sokunk hitét erősíti ez a sorozat, hiszen olyan közel hozza Jézust és az Ő jellemét, földi életét, hogy még szorosabban tudunk kapcsolódni Hozzá.

Íme a 3. évad előzetese:

Borítókép - Fotó: The chosen
Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás