2022. 11. 04.

Ima, ha meginogtál

Vannak napok, akár hetek, hónapok, amikor elbizonytalanodunk, megingunk és a nehézségek közepette már imádkozni sincs erőnk. Most mégis egy imát hoztunk nektek, mert egyetlen döntés kérdése, hogy mégis az Úrra nézünk és bízunk az Ő megújító szeretetében.  

Drága Atyám!

Köszönöm, hogy bátornak teremtettél! Köszönöm, hogy szembe merek nézni a fájdalmaimmal, konfliktusaimmal is, mert tudom, hogy ez vezet el az igazsághoz, amely szabaddá tesz. Kérlek, vigasztalj meg most, emeld fel a fejem, mert elcsüggedtem!

Köszönöm, hogy Te elkezdted bennem a jó munkát, és be is fejezed! Köszönöm, hogy megbízható Isten vagy. Köszönöm, hogy aki Benned bízik, meg nem szégyenül. Köszönöm, hogy azzá teszel, aki vagyok, akinek megteremtettél! Szabaddá, bátorrá, erőssé, igazzá, egyenessé. Te vagy a Kősziklám, a biztos menedékem.

Hálát adok, hogy végigviszel az úton és minden a javamra válik, mert szeretlek Téged és bízom Benned. Hálát adok, hogy

ha folyókon kelek át, azok el nem borítanak, és ha tűzben járok, nem égek meg, és a láng nem perzsel meg.

Hálát adok, hogy Te vagy a legjobb rendező, a hajóm kormányosa, hogy Neked adhatom az életem irányítását ma is, és minden jó lesz, sőt, a legjobb! Köszönöm a szereteted, amelyet meg sem érdemlek, de amely mindent felülmúl és megváltoztat. Te viszont sosem változol, biztos talaj vagy, ugyanakkor olyan Isten, aki velem jön, velem halad az úton.

Ámen! 

 

Bátorítunk, hogy élj a 777 Imafal adta lehetőséggel Te is! 

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás