2022. 09. 13.

Isten bátorító levele – neked

Néha egészen el tudunk bizonytalanodni az életünk egy-egy területén önmagunkban, vagy akár abban, hogy Isten szeret-e minket. Olvasd el, mit mond neked Isten a Biblia alapján! Engedd, hogy a szavai a szíved mélyén megérintsenek!

Drága Gyermekem!

Te vagy az, akit kiválasztottam, hogy hirdesd az Örömhírt, megtestesítsd Országom értékeit, elvidd másoknak a szeretetet, és hangot adj a színtiszta igazságnak.

Elhatároztam, hogy benned fogok lakozni és életed Ura leszek. Országom és szeretetem követévé tettelek.

Igen, forradalom fog kitörni a világban. A szeretet forradalma! Olyan szereteté, amely megfékezhetetlen és megállíthatatlan! Ez a szeretet általad is ki fog áradni. Ne mondd, hogy nem vagy fontos, nem számítasz és nem igazán vagy képes… Ott van neked Szentlelkem és Igém!

Keresd a színemet, keress engem! Tanulj, tanulj tőlem! Rám összpontosítsd a gondolataidat, és tedd meg szeretettel és jóindulattal, amit tenned kell.

Ne fordítsd el a tekintetedet attól, aki éhezik, hanem nyújts neki kezet! Ne fogd be a füledet a boldogtalan kiáltása hallatán, hanem osztozz a fájdalmában! Ne utasítsd el az özvegyet és az árvát! Ne feledkezz meg a börtönlakóról!

Meg akarom érinteni és át akarom alakítani az életeket, és veled akarom megtenni!

Életemet beléd árasztom, a te életedbe. Azt akarom, hogy mindaz légy, ami én magam vagyok.

Légy szeretetteli, bőkezű és együttérző! Ne feledd: só vagy, és fény ebben a világban!

Nagyon szeretlek! 

Isten 

 

Íme néhány szentírási utalás, ha még jobban belemerülnél Isten szavaiba: Máté 5,14; Lukács 11,33; Máté 28,19; Máté 25,34-40; Máté 5,13-14

Forrás: Egy csoda minden nap – YouVersion 

Borítókép - Fotó: Shangarey | Dreamstime.com
Lelkiség Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás