2022. 06. 30.

„Érezzük az ima erejét” – stabilizálódott a tetőomlás sérültjének állapota

„Sérült táncművészünk állapota súlyos, de stabilizálódott, hamarosan már sor kerülhet a gerincműtétjére is” – írta meg levélben az Operettszínház, megköszönve mindenkinek, aki részt vesz a Jókai utcai tetőomlás sérültjének gyógyulásáért való közbenjárásban. Mi is arra buzdítunk titeket, hogy folytassuk az imát, mert – ahogy látjuk – valóban van ereje!

„Bízunk, reménykedünk, és érezzük, tapasztaljuk az ima erejét az első perctől kezdve” – írta levelében a Budapesti Operettszínház sajtófőnöke, reagálva a Jókai utcai tetőomlásban megsérült táncosért indult imaláncra.

Ahogy mi is megírtuk, hétfőn délelőtt súlyosan megsérült az Operettszínház táncművésze, miután leomlott a Jókai utcában egy ház tetőszerkezete. Az Operettszínház hivatalos honlapján jelentette be, hogy imaláncot indít a balesetben megsérült táncművész gyógyulásáért.

A hírek szerint a táncos fej-, nyaki csigolya- és gerincvelő-sérülést szenvedett, a balesetet követően elveszítette az eszméletét. A színház sajtófőnöke, Szabó Anett ezt írta a táncos jelenlegi állapotáról a Mária Rádióhoz eljuttatott levelében: „Sérült táncművészünk állapota súlyos, de stabilizálódott, hamarosan már sor kerülhet a gerincműtétjére is. Niki tegnap már mozgatta a kezét, a szeme is reagál, bár még altatásban van”.

Az imaláncba rengetegen bekapcsolódtak, miután számos hírportálon és több keresztény csoportban is meghirdették a táncos gyógyulásáért való fohászt. „Nem találok szavakat, csak a végtelen hála nyelvén… Niki és a színház vezetése, társulata nevében is tiszta szívből köszönjük! Minden fohász eljut Nikihez! A Jóisten áldja meg az Érte imádkozókat, és fizesse meg a jószándékú imát!” – írták a levélben.

Tegnap egyébként a Budapesti Operettszínház színművésze, Dolhai Attila is csatlakozott a Mária Rádió által indított imacsoporthoz, és közösen imádkozták a rózsafüzért, amit a színház nemrégiben balesetet szenvedett táncművészéért ajánlottak fel.

A 777 szerkesztősége továbbra is arra buzdít mindenkit, hogy csatlakozzon az imalánchoz!

Imalánc indult a Jókai utcai tetőomlás sérültjének gyógyulásáért

Borítókép - Fotó: Magyar Nemzet, Havran Zoltán
Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás