2022. 06. 28.

Imalánc indult a Jókai utcai tetőomlás sérültjének gyógyulásáért

Hétfőn délelőtt súlyosan megsérült az Operettszínház táncművésze, miután leomlott a Jókai utcában egy ház tetőszerkezete. A baleset sérültjét azóta is kórházban ápolják, a színház közleményben jelentette be, hogy imaláncot indít a gyógyulásáért. 

Az Operettszínház hivatalos honlapján jelentette be, hogy imaláncot indít a terézvárosi tetőomlásban súlyosan megsérült táncművész gyógyulásáért. Mint sokak által ismert, hétfőn délelőtt Budapesten, a Jókai utcában egy felújítás alatt lévő ház tetőszerkezete az utcára omlott, a baleset következtében négy ember megsérült, közöttük a táncművész súlyosan. Az első hírek szerint fej-, nyaki csigolya- és gerincvelő sérülést szenvedett, a balesetet követően elveszítette az eszméletét.

A színház közleménye:

„Tegnap reggel leomlott egy ház tetőszerkezete Budapest belvárosában, a VI. kerületi Ó utca és Jókai utca sarkán álló ház egyes szerkezeti elemei zuhantak az utcára. A baleset következtében súlyos sérülést szenvedett a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott. Munkatársunk jelenleg is kórházi, baleseti ellátásban részesül. Színházunk vezetése és társulata támogatásáról biztosítja, és mindenben segíti sérült társulati tagunkat és családját.

A Budapesti Operettszínház Kiss-B. Atilla főigazgató kérésére ma délután imaláncot indít a Mária Rádióban, amelynek során minden nap a hallgatókkal együtt egy emberként imádkozunk kollégánk, fiatal táncművészünk gyógyulásáéért.

Kérjük, és köszönjük szépen kedves nézőink csatlakozását az imalánchoz!”

A 777 szerkesztősége is arra buzdít mindenkit, hogy csatlakozzon az imalánchoz.

Borítókép - Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás