2022. 05. 04.

Elindult a jegyvásárlás a Heaven’s Garden bulira!

Már kaphatók jegyek a 777 és a Shoeshine közös bulijára, a Heaven’s Gardenre, amivel részt tudtok venni a partit megelőző 777 OFFLINE előadáson is. Mindkettőt május 13-án este tartjuk, ami igen gyorsan közeleg: érdemes már ma megvenni a jegyed!

Ahogy már több ízben jeleztük nektek, 2022. május 13-án, pénteken este ismételten Heaven’s Garden bulit szervez a 777 és a Shoeshine csapata – ezúttal a Budapest Symbol szórakozóhely Brandus termében! Az este ráadásul egy 777 OFFLINE beszélgetéssel is össze lesz kötve, melynek témája az ismerkedés és a párkapcsolat lesz.

A beszélgetés vendégei:

– Kozma-Vízkeleti Dániel – párterapeuta, klinikai szakpszichológus

– Bedekovics Péter – református lelkész

hirdetés

– Máté János Kristóf – római katolikus pap

Akár van párod, akár nincsen, rendkívül hasznos kérdésekről lesz szó – és ezt részben ti fogjátok garantálni, hiszen ezúttal is lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni.

JEGYINFÓ 

A 777 OFFLINE beszélgetésre kizárólag a bulira megvett jeggyel tudtok belépni – de akár úgyis fogalmazhatnánk, hogy a beszélgetésre vásárolt jeggyel egészen hajnalig bulizhattok! A jegyeket elővételben 2500 forintért tudjátok megvásárolni a Symbol Budapest honlapján vagy a Cooltix-en, a helyszínen május 13-án 3000 forintért lesz lehetőségetek belépőt váltani. A beszélgetésről nem lesz élő közvetítés, a jegyvásárlásoddal a 777 munkáját is támogatod. További részeletekért kattints az eseményre. 

Szeretettel várunk!

 

Tindertől az oltárig – párterapeuta, pap és lelkész beszélgetése az ismerkedésről

 

 

 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás